Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Miért van az hogy elutasitóak vagytok a normális fiúkkal?
Azért mert csak a rosszfiúk tetszenek, akik kukákat rugdalnak fel, öreg néniket loknek félre és gyerekektől veszik el a nyalókát. :(
Kifejezetten taszít egy férfiban ha érett és megbízható :(((((
Csak a szép lányok elutasítóak. Mi pedig azért, mert megtehetjük.
Kinek kellenek az udvariaskodó lúzerek?
Egyrészt azok a pasik akik ezt nagyon hangoztatják magukról csak szerintük kedvesek. A szomorú igazság az, hogy csak addig kedves amíg lát rá esélyt, hogy legyen valami közöttünk. A legudvariasabb elutasítás után is jönnek tőlük a "ki a francnak képzeled magad te egoista hülye kva, nem is vagy olyan jó nő egy éjszakára kellettél volna csak" szövegek.
A másik pedig, hogy ez édes kevés egy kapcsolathoz ahogy előttem is írták. Ezek teljesen alapvető dolgok, ettől egy férfi sem lesz különleges. Alapfeltétel, de közel sem elegendő egy kapcsolathoz.
És egyébként ha valaki valóban érett és értelmes akkor ezt megértené.
Mert a vonzalom nem humánus, erkölcsi alapon működik alapvetően. Nem attól kezdesz el valakihez szexuálisan/romantikus alapon vonzódni, hogy ő egy erkölcsileg jó ember, erkölcsileg pozitív tulajdonságai vannak.
A férfiak alapvetően a szépséghez kezdenek vonzódni, a nők pedig a férfias, tökös, magabiztos viselkedéshez (megfelelő humorral, beszélőkével, stb.). Tudom lehetne ezt még bonyolítani, de akkor már könyvtárakat is meg lehetne tölteni a dologgal.
Anyukádat, a barátaidat, a munkatársaidat érdekli, hogy kedves vagy és megbízható. De egy nő pinája ettől nem lesz nedves. Nem tudom hány éves vagy, hogy ezt még magyarázni kell, de remélem fiatal és csak emiatt nem tudsz ilyeneket.
Mert egy társat szeretnék, akivel kölcsönösen tiszteljük egymást és felnézünk egymásra, nem egy rajongót, pincsikutyát vagy papucsot. Persze, nagyon kedves, ha valaki minden mozdulatomat dicséri, ész nélkül bókol, kiszolgálja minden vágyamat, ugrál nekem, istennőként tisztel, háttérbe szorítja a saját vágyait, mert csak az enyémeket tartja fontosnak és nem tartja méltónak magát ahhoz, hogy egyáltalán szóba álljak vele, de ez nem a "vonzó férfi", hanem a "csicska papucs" kategória. Semmi férfiasság, tökösség nincs benne, vele nem kiegészítjük egymást, hanem alá-fölérendelt viszonyban vagyunk, nem tudom tisztelni. Lehet valaki érett meg kedves, megbízható, ha emellé csak annyi férfiasság van benne, hogy farka nőtt, akkor maximum barátnőnek tudom tekinteni, társnak, férfinak már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!