Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek normális?
Nem olyan rég ismertem meg a barátnőm és úgy gondolom, hogy minden rendben van köztünk. Mondja, hogy szeret és érzem is rajta. Vasárnap elutazott a testvéreihez Győrbe. Tegnap városnézős napot csináltak és napközben nem írt, de este sem beszéltünk sokat csak pár mondatot. Ma nem tudom mi a program, de reggel írt pár sort, aztán le is lépett.
Nekem semmi bajom azzal, hogy a tesóival csinál programokat, de ha én elmegyek valahova, akkor mindig írok neki messengeren vagy felhívom hogy ide meg oda megyek, vagy éppen ezt csinálom, később érek haza, stb. Ez olyan nagy dolog lenne? :/ Vagy velem van a baj?
Én 29/f ő 28/l
Én pl nem vagyok ennyire telefon függő, meg ha mozgalmas napom van, akkor időm sincs erre. Amúgyis jobb személyesen elmesélni mi hogy volt.
Lehet ő is ilyen.
Szerintem nincs veled semmi baj. Nálam ez alap lenne amit írtál. Szeretem ha így mennek a dolgok .
N
Nincs veled baj, csak most ő pörög és te unatkozol, vagy egyedül, nyilvan magányosnak érzed magad és szeretnéd ha foglalkozna veled. Hajj mennyit jatszottuk ezt el mi is a parommal. Mindig az duzzogott aki epp otthon dekkolt es varta az uziket attol aki meg elvan. Par ilyen kor utan mar nem volt duzzogas mert tudtuk milyen erzes ez. En is mikor nem irt sokszor magamban duzzogtam nem is vagyok neki fontos. Mikor en is elvoltam a csaladommal es csak ugy repultek az orak, neha elfelejtettem irni, vagy ha eszembe jutott le van halkitva a telefonom rohantam ijedten hogy jajj le ne maradjak az sms-rol ha ir, nehogy megsertodjon... :D
5-6 ev utan ez ugy alakult vegul ki, hogy mindketten igyekszunk jelezni egymasnak hogy jol vagyunk szeretjuk egymast, de ha nem ir a masik sem halunk mar bele, mert mar tudjuk nincs jelentosege... :)
De írt neked..... Lehet, hogy nem volt a telefon mellett órákat, hogy mindenről pontosan beszámoljon, és megkérdezze, hogy veled mi minden történt, de attól még jelentkezett.
Szerintem teljesen normális hogy ha vendégségben vagy, pláne ha közeli barátnál vagy rokonnál, akkor azt a kevés kis időt próbálod minél inkább kihasználni, és ebben a pár napban rájuk szánni az energiádat.
Ez nem ellened irányul, a barátnőd egyszerűen csak nem kapkodja elő annyiszor a telefonját, ha programja van.
Itt neked. Ma is, tegnap is.
A testvéreinel van, gondolom ritkán.
Illetlenseg karácsonykor a rokonoknal a telot nyomkodni.
Ne telepedj rá ennyire.
Szerintem az a normális, amit a barátnőd csinál. Gondolj bele, ha a te tesód is folyton a telefonját bizgerálná, amikor veled van, neked sem esne jól. Főleg, ha keveset találkoztok.
Lehet este társasoznak, dumálnak, tök jól érzi magát. Te meg otthon vagy, ahogy mondták!unatkozol, és ezért tűnik kevésnek, amennyit ő ír.
Foglald el magad! :) Olvass, például, vagy takarítsd ki a lakást, menj el egy koncertre, hívj fel barátokat és társasozzatok ti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!