Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor illik a lánynak fizetni?
Nincs nagy tapasztalatom a randik terén.
Most viszont megismerkedtem egy sráccal. Első randin ő fizetett egy italt.
Nem szeretem, ha meghívnak, mert nem azért megyek el egy randira...
Viszont lesz ismét találka vele. Mit gondoltok bunkóság lenne mondani, hogy most én fizetem az italt? Vagy ez még belefér az elején?

Szerintem is legközelebb mondd hogy akkor visszahívod. Ha nagyon erősködik hogy nem akkor is ő hív meg, fogadd el de tényleg ajánld fel hogy akkor utána te hívod meg valamire. Vagy ha pl elmentek sörözni akkor az elsőt fizeti ő ha nagyon ragaszkodik, és utána egyre meghívod te.
Aztán utána már szerintem egyszerűbb ha mindenki a magáét fizeti, vagy felezni esetleg felváltva. A lényeg hogy tényleg ne az legyen hogy mindig az egyik v a másik fizet.

Senkinek nem endegedm hogy bármire is meghivjon , pláne nem egy férfinak
Mindeki fizeti a sajátját és kesz. Ram senki nem fog köpködni meg nyavajogni hogy jajjj mennyit költött ram , mennyi pénzt pazarolt ram. Így nnincs dráma , hiszti. Amugy sem szeretek nagyon kapni senkitől semmit ez alól csak egy két nagyon közeli barát és a szülők a kivétel de tudom ők nem elnek vissza vele
Bármikor fizetheted te ahogy szeretnéd. Sokszor az a baj hogy a ferfiak ebben merik a ferfiassagukat hogy ha ők álljak a randi. Pedig ettől nem lesz férfiasabb lovaguasabb szerintem. Sőt amikor itt azt olvastam egy férfitól hogy ő elvárja már az első randi ha már ő fizeti hogy legyen szex , vagy legalább szivattyuzas
Na én ezekbe meg pláne nem megyek bele. Ezek után pláne nem engedem hogy egy férfi bármi fogyasztasom , programom fizesse. Nem adok neki érte cserébe szexet. Azért álljon már meg a menet
N24

"Van amikor elore keri a lany a penzt, van amikor szex utan. Ez valtozo. :D"
Miért, te egy 400 forintos kávéért szexet szoktál kapni cserébe? Ja, álmodban.
Az ilyen undorító szarhazáiak miatt tart ott a férfi-nő ismerkedés, ahol tart.

Hát örülök, hogy már idősebb vagyok, nem a mostani fiatal korosztályhoz tartozom.
Soha nem aggódtam amiatt, hogy pár száz, esetleg ezer forintos tétel miatt, attól tartsak, hogy fél a pasi, hogy kihasználom. Természetes volt, hogy többségében a pasi hív meg. Jelenleg öt éve párkapcsolatban vagyok, de ez most is így van. Nem mondom, hogy én soha nem fizetek, vagy nem ajánlom fel, de általában el sem fogadja, esetleg csak kisebb tételnél.
Azért a nő maradjon nő, a férfi meg férfi. Ne keverjük a nemeket.
Elnézve a mostani fiatal felhozatalt, sokszor ránézésre sem lehet megmondani, melyik a fiu. Nem szeretnék most fiatal lenni.
44/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!