Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lenne a tökéletes férfi a lányok számára?
Csak azért kérdezem, mert van egy srác az egyetemen, akiért jóformán minden lány odavan.
Külsőre vékony, magas testalkatú, az arca elég helyesnek számít, de am. semmi extra nincs benne, átlagos ruhákat hord, a haja rendezetlen, a borostáját van hogy hetekig növeszti.
Személyiségre szintén nem egy nagy eresztés, állandóan vigyorog mint a vadalma, gyenge poénokat nyom, és szinte mindig a szingli lányok társaságát keresi. Nagyokat mosolyog rájuk, a lányok között meg óriási a versengés, hogy most akkor melyiküket fogja megszólítani. Kifejezetten nem is nyomul a csajokra, mert mindig van valaki aki magától odamegy hozzá. Elég nagyképűnek látszik, látszik rajta, hogy tudja is magáról, hogy nem tudnak ellenállni neki a nők és ettől nagyon el van telve.
Kérdező, mindenhol vannak központi egyének, ez neked miért újdonság? Attól még nem biztos, hogy randizna is velük, lehet, hogy egyszerűen csak haverkodnak. Ja, és mi van, ha meleg? Sok pasi, azért van a nők központjában, mert meleg. De van, akiknek szimplán csak jó a társasága, ennyi.
Amúgy, ez a srác dohányzik, iszik alkoholt? Ha igen, számomra máris kuka.
" inni azt szokott alkalmanként, de azt szinte mindenki."
Képzeld, nem mindenki. Nagyon sokan képesek úgy élni, hogy nem fogyasztanak alkoholt, én se, és párom se. Úgy is lehet jól szórakozni, hogy nem iszik az ember alkoholt.
Fogadd el, mindig voltak, vannak és lesznek nőcsábász pasik. Ennyi. Lapozz.
Szerintem nem igazan erte vannak oda, csak a hirneveert. Es nagyon sok no igencsak versengo tipus, az kell ami masnak is, es mind mmeg akarja szerezni maganak.
Es mind azt hiszi, hogy majd miatta megvaltozik a pasi.
Ne irigykedj, szerintem nem er semmit ez a pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!