Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan eredhet ez az elképesztő szexualitás Bényi Ildikóból, aki 48 évesen is kívánatosabb, mint sok 30-35 körüli nő? (KÉP)
Figyelt kérdés
Hihetetlen, mennyire kívánom minden porcikáját. Amellett, hogy meseszép, nagyon kedves is.
Ti is randiznátok vele?
2019. jan. 2. 20:07
11/24 anonim válasza:
Korához képest jól tartja magát,de hogy jobban nézne ki mint sok 30-35 éves nő,hagyjuk már.
12/24 anonim válasza:
Nekem sem tetszik annyira, olyan túl tökéletes, unalmas, művi nekem, ha az életben is ilyen.
Jól tartja magát, jól öregszik, és alapból szép. Sok ilyen van.
14/24 A kérdező kommentje:
Min sírsz? 🙂
2019. jan. 2. 20:51
15/24 anonim válasza:
Szerintem is jó adottságai vannak, rendben van, de semmi extra.
16/24 anonim válasza:
"Ez a nő világéletében a tökéletesen konformista "jó kislány" típust képviselte.
"
És akkor mi van? Vagy a ribiket szereted?
17/24 anonim válasza:
Nekem már megvolt... igazán jó nő...
18/24 A kérdező kommentje:
Dehogy volt meg, szűz kisfiú. 😄
2019. jan. 2. 21:11
19/24 anonim válasza:
Szerintem ez nem szexuálitás, hanem csak simán meg van csinálva, hogy képernyőpozitív legyen. Gondolok itt a frizurára, fogakra, stb...
Az emberek többségének nincsen sokezer forintja havonta ilyenekre, sminkesgárda miegymás
20/24 anonim válasza:
Öregasszonyokra vagy ráfanyalodva, és te szűz kisfiúzol le mást? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!