Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok férfi van, aki azt hiszi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfi van, aki azt hiszi, hogy ha egy nő randizik valakivel (akárcsak egyszer is), az automatikusan azt jelenti, hogy le is fekszik az illetővel?

Figyelt kérdés
2018. dec. 31. 10:52
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
40%
Nem várnám el,soha többet senkitől,csak egy nyugalmas séta,vagy egy kis utazás,azt se bánom,ha elmondja a gondjait,vagy mi nyomja,csak legyen őszinte,ne próbáljon meg kacsát csinálni belőlem,aki úszik a szirmokkal teli tóban. Nekem nem kéne a hamis széles vigyor,csak önmaga,amit a szemében látok,nem a mellei közt,vagy a popsiján...
2018. dec. 31. 14:50
 22/23 anonim ***** válasza:
87%

Tehát azt mondod, legyen enyém a felelősség, és kérdezzem meg.

Azt mondom, oké, vállalom a felelősséget, megkérdezem, de mi van, ha hazudnak? (Azt te is beláthatod, hogy nem fogja minden dugcigép azonnal bevallani, hogy csak dugni akar.)

Akkor meg annak se kellek, aki komoly.

Ej, be szép az élet. Engem meg bsszon szét egy csomó hazug phaszi, míg meg nem találom azt, aki normális.

2018. dec. 31. 14:55
 23/23 anonim ***** válasza:
82%

egyszer még gimnáziumban volt egy fiú, akinek tetszettem. egyszer vett nekem egy szendvicset a pékségben, meg telefonon hívogatott (ha nem vettem fel sms-eket írt, hogy vegyem fel), miközben facebookon is lehetett már beszélni, na mindegy. pár hét után ő már szerelmes volt, mondtam hogy én nem. aztán azon sírt, hogy mennyi pénzt elbszott rám. :D

egyébként nem értem ezeket a vacsorás randikat. én nem igazán ismerek olyat, akik első randikon étterembe mennének vacsorázni. inkább a kávé, süti, teázás, ilyesmi. ezekre meg bssza meg még egy kollégát is meghívok. :D

nem tudom sokan vannak-e ilyenek, akik szexet várnak már első randin. a kiégett férfiak biztosan, de azokért meg nem kár.

2018. dec. 31. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!