Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfi van, aki azt hiszi, hogy ha egy nő randizik valakivel (akárcsak egyszer is), az automatikusan azt jelenti, hogy le is fekszik az illetővel?
Sok nő van, aki azt hiszi, hogy egy férfi hónapokat fog várni, ameddig meghozod ezt a döntést? :D Igen, a legtöbb első randi az ágyban végződött nálam, ahol nem, azt kudarcként értékeltem (akkor is, ha én mondtam nemet).
29f
Én vagyok az a balek férfi, aki az első randin még csak egy csókot sem szoktam kérni, hogy a nő megkapja a lehetőséget, hogy úgy döntsön, nem lesz második randi (és a kávéját is fizetem).
Mit tanácsoltok, mit csináljak azokkal a nőkkel, akik ezt a dolgot felhatalmazásnak veszik, hogy 1.5-2 hónapig csak randizgassunk minden elköteleződés nélkül, majd bejelentsék, hogy vissza az exhez/találtak mást?
Azt, hogy valaki randizgat veled, nem garancia semmire. Miért kéne bármit is csinálni velük? Fizettesd velük a részüket, és ennyi.
Ha valaki nem ad esélyt, az a baj, ha ad, akkor meg az.
Fogalmatok sincs, mit akartok.
"De nem lehet ezt az elején közölni? Én kávézni sem akarok olyannal, aki azt várja, első randin dugunk."
Miért tolod a másik félre a felelősséget? Te is ugyanúgy közölheted vele ezt, csak ne lepődj meg, ha ezután megcsappan az érdeklődés.
" Fizettesd velük a részüket, és ennyi."
Korábban olvastam, hogyha akár csak egy kávé árát is elkérem, akkor "sóher", "spúr", "kisstílű", "szarrágó" a férfi.
Pedig a nők mindig arról beszélnek, hogy az a kávé/mozi/vacsora mennyire nem jelent semmit, mennyire csekélység, mennyire nincs értéke, de ha tényleg ilyen apróság, akkor gondolom nekik sem okoz gondot felezni.
(volt olyan első randim, ahol a nő benyögte, hogy éhes, együnk valamit, majd amint fizettem a számlát, jött a következő mondat, hogy neki most mennie kell, mert elfelejtett valamit, többé nem láttam)
Nem egészen értem az erkölcsi fölényét azoknak a férfiaknak, akik egy randiért cserébe szexet várnak, mintha csak kifizették volna előre az aktust, miközben azon rinyálnak, hogy a nők gonoszak, mert váratják őket, meg lehúzzák őket és cserébe nem kapnak semmit (amin szexet értenek, természetesen).
Komolyan, ha ezek azok a rendes, kedves férfiak, akik nem találnak komoly kapcsolatot, mert a nők esélyt se adnak nekik, akkor nem hiszem, hogy bármin is csodálkozniuk kellene.
Kérdező!
Nincs erkölcsi fölény!
Egyszerűen elmondtam, hogy a férfiak egy jó része miért vált át egy idő után abba, hogy az 1-2. randin szexet akar.
Mert túl sok olyan nőtársad van, aki úgy gondolja, hogy akár negyed-fél évet lehet hülyíteni a pasit, aztán bejelenteni, hogy "én azt hittem, csak barátok vagyunk".
És itt nem a $ a fő probléma, hanem az idő. Én is randiztam nővel, azt hittem, hogy sínen vagyunk a kapcsolat (és nem a szex!) felé, aztán a sokadik randin, 2 hónap után közölte, hogy igazából ő végig az exe iránt érzett valamit, és most eldöntötte, hogy visszamegy hozzá.
Marha jó érzés volt.
Én nem lettem tőle olyan, hogy az első randin szexet akarok, de elég sok férfi egy idő után úgy dönt, hogy akkor mostantól legyenek tiszta lapok, azért nem fog fél évet udvarolni egy nőnek, hogy kiderüljön, hogy az első pillanatban sem volt esélye semmire.
"Te is ugyanúgy közölheted vele ezt, csak ne lepődj meg, ha ezután megcsappan az érdeklődés."
Pont ez az, örülnék, ha nem érdeklődne értem olyan, aki csak meg akar bszni.
Csak ilyenkor be fog játszani az, hogy szinte minden férfi azt fogja mondani, hogy "de hát én sem akarok szexelni első randin". Az is, aki komolyan mondja, és az is, aki csak meg akar dugni. Úgyhogy megint oda jutottam el, hogy a férfiak mindig hazudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!