Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak férfiak, akiknek nagyon szép, nőies arcuk van. Akkor az a férfi, aki a szép arcokra bukik, automatikusan biszex?
Nem értem a kérdést! De én még nem tekintem nőies arcúnak attól, hogy helyes, szép.
Mert kicsit leminősítő a kérdésed, arra utal, hogy a nő szép, a férfi alapból csúnya.
???
Úgy érted, hogy aki a szép arcú nőkre bukik, mivel férfiban is van szép arcú?
Nem tudom, ezt hogy raktad össze. Mindkét nemben lehetnek helyesek.
De kifejthetnéd bővebben!
hát ha széparcú férfira bukik akkor igen biszex:D elég buta kérdés...
de most attól mert nőies arcú egy férfi nem kell rá nőként nézni, legalábbis remélem:D mert nekem is ilyesmi
Kérdező: látod, ezért felesleges nőies arcnak nevezni, ha férfiban is lehet olyan arcú.
Inkább más lehet nálad, az arc az elsődleges, és azt írod, nem nagyon nézel "lefelé". Szóval, az arc a lényeg.
Inkább "pánszexnek" nevezik az ilyesmit, ami kicsit a biszex fordítottja. A biszexnek bejön mindkét nem, mindkét nem nemi jellegei külön-külön. A pánszexnek nem "számít" a nemiség, másodlagos az illető neme.
Olyan dolgok számítanak neki, melyek mindkét nemben meglehetnek, egyaránt. Ilyen lehet a szép arc, vagy belső tulajdonságok- határozottság, stb.
Ez egyénfüggő.
22:30: Ez a pánszex dolog már az én fejemben is megfordult. :-)
De az a fajta arc, ami nekem bejön, leginkább a nőkre jellemző.
Mutass egy olyan arcot.
Így elsőre azt írnám: ezek szerint neked a nők jönnek be. Bár én változatlanul nem tartom a szép arcot a nők "kiváltságának".
Viszont akkor hogy jönnek képbe a férfiak?
Esetleg arra célzol, hogy a számodra "nőies férfiak" azok, akik esélyesek lehetnek?
Ez amolyan fél-biszexualitás, de fontos, hogy neked mi mit jelent.
Ez nálam egyébként úgy működik, hogy a nagyon szép arcú, finom vonású fiúk-férfiak jönnek be nekem (nő vagyok). De én nem nőies arcúnak látom őket ettől.
Sőt, még ha olyan is egy nő arca, ettől nekem nem fog a nő tetszeni. :) Tehát, nem vagyok egyáltalán biszex, sőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!