Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak férfiak, akiknek nagyon szép, nőies arcuk van. Akkor az a férfi, aki a szép arcokra bukik, automatikusan biszex?
9-es vagyok. A fiúk jöhetnének (bár az elsőnek csak a szeme tetszik nekem).
A lányokkal nem tudnék mit kezdeni, szóval, nekik az arcuk sem tetszik különösebben. :)
Miért nem jössz össze ilyen szép arcú lányokkal?
Vagy felőlem szép arcú fiukkal is lehet. :)
(9 voltam)
Azt a feleségem nem díjazná. :-) De neki is az arca tetszett meg annak idején.
A kérdésem csupán elméleti.
A fiú részét meg tudom érteni, mármint, nekem is tetszik az ilyen fiúk arca. :) Természetesen a testükkel együtt.
Ja, hogy házasságban élsz? Értem.
A kérdésedre nem tudok válaszolni, illetve a pánszexualitással kapcsolatban írt dolog a legtöbb, ami eszembe jut.
De nevezhetjük biszexualitásnak is, mégis úgy látom, számodra az arc a döntő. :)
Általában az úgy van, hogy ha valaki megtetszik, akkor az első gondolatom az, hogy milyen lenne vele csókolózni. Abban a pillanatban nem is érdekel más. Aztán ha összejön a dolog, akkor már a helyzet adja magát.
A szép nők képeit gyűjtöm, abból szedtem elő hármat, és így egy-két kategóriával jobbak nálam, mint a fiúk, akiket csak sebtében válogattam össze. Van olyan fiú ismerősöm, aki jobban tetszik, de őt nem mutathatom meg. Nincs vele semmi, szóba sem került a dolog, csak tetszik, és voltak már így egy páran az életemben.
Lee Min Ho nekem is nagyon bejön- tényleg nagyon szép arca van annak a srácnak :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!