Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki? Fel fog neki tűnni, vagy sem?
Egyáltalán nem számít az sem, ha már 100 különböző emberrel csókolóztál már előtte.
Az a lényeg, hogy kettőtök legyetek kompatibilisek.
Én nyelves csókot adni-kapni kizárólag szex közben szeretek. Minden más esetben csak az ajkakat használom, mert úgy szeretem.
Tehát ha velem csókolóznál és rögtön átdugnád a nyelved, akkor az nem tetszene. Másoknál pedig (számomra érthetetlen okból kifolyólag) azt látom, hogy nekik az a csókolózás, amikor ledugják egymás torkába a nyelvüket és fúdef_sza.
Majd kitapasztaljátok.
Ugyanez igaz a szexre is. Ami az egyik partnerrel működött, simán lehet teljes kudarc a másiknál (és fordítva).
Nem tudom minek kéne az eszedet játszani. Senki sem úgy születik, hogy mindent tud.
32/f
Új partnerrel mindig olyan kicsit, mintha első csók lenne. :) Nem ismeritek egymás testét, igényeit.
Ne aggódj, ő is bénázni fog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!