Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gazdag férfiak miért csak rendkívül szép nőkkel állnak szóba? 30N
Figyelt kérdés
2018. dec. 25. 10:21
11/16 anonim válasza:
Aki válogathat (legyen gazdag, szép, népszerű), az mindig próbálja a legjobbat kiválasztani.
Ez azért 30 évesen már nem agysebészet
12/16 anonim válasza:
10-es: hétköznapit írtam, nem közmunkást. Vagy szerinted aki hétköznapi, és nem gazdag, az "közmunkás" kategória?
Van több ismerősöm is, aki gazdag, de nem kifejezetten szép a nő mellette. Nekik kell tudni, hogy működik-e együtt vagy nem.
14/16 anonim válasza:
Ez egyáltalán nincs így. Csak ezt veszed észre. Talán az lehet, hogy akiken az látszik hogy gazdagok, azokon azért látszik, mert fontosak nekik a külsőségek és így a nőkből is olyat választanak, akik "tökéletesek"
Egyébként meg ki számít gazdagnak?
15/16 anonim válasza:
Én gazdag vagyok, de mégsem azok a nők tetszenek, akiket a többség rendkívül szépnek mond.
16/16 anonim válasza:
Mert megtehetik. Szóval anyukám, add lejjebb az igényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!