Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hódíthatom meg?
Van egy 18 éves srác.Nagyon bejön és eléggé jól elvagyunk msn en is.Aztmondta bír és énis őt..de nemtudom h tetszem is e neki.De nem mondhatom meg hogy engem érdekel ő mert ha én őt nem megváltozik a "kapcsolatunk".Most lessz egy buli ott ahol lakik és énis megyek.Szerintetek ott megtudnám hódítani?és hogyan csináljam?
15 L
Egyetértek veled:) A fiúk dolga, hogy meghódítsanak minket..Ha nagyon jól csinálod, úgy tudod forgatni a kockát, hogy a végén ő fog neked udvarolni..Egy okos nő mindent eltud érni, úgy hogy észre se veszi a férfi..:)
Mosolyogj, légy közvetlen, ne lihegj utána, beszélgess más pasikkal hogy lássa hogy eeez igen:)
csak az elöttem szolokat tudnám ismételni szépen leiták mi is a lényege!
de vigyázz nehogy ebböl a kis meghoditási játékbol ugy menj ki hogy te futsz utánna!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!