Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondol rólam? Mi vagyok én neki? Miért csinálja ezt? Hogy hódíthatom meg újra? Mit tegyek?
Lassan a párommal 2 éve vagyunk együtt távkapcsolatban. Mikor én ott vagyok nála (kb 3 havonta egyszer) elmegy a haverokkal kártyázni, meg az anyukájához is kártyázni, meg a szokásos életét éli, ami nem is zavart, de ma megy hozzá a lánya (13 éves) és lemondta a kártyát, pedig egy hónapja találkoztak. Ma 3 ZH-n meghúztak (kettőre tanultam, de mivel ugyanaz a tanár és utál így meghúzott, meg egy puskázó kivételével mindenkit) és a barátom azt mondja, hogy egy kettesemnél ha nem lesz több félévkor akkor mehetek hozzá csak. Ma meg bevágta, hogy ez az én bulim (mármint hogy meghúztak az én hibám). Mikor ott vagyok nála takarítok, meg mindent megcsinálok, pedig az elmúlt 12 évben akárhány csja volt, egy sem takarított nála, és mégsem tud rólam semmi pozitívat elmondani, mindig cska a lebaszást hallgatom. Múltkor mondtam neki, hogy hiányzik a megerősítés (érzelmeit legalább mutassa ki) és erre ő azt válaszolta hogy erőssíti a lelkem. A barátomtól nem azt várom hogy lebasszon, hogy erősítse a lelkem, hanem azt, hogy megértsen és szeressen. Mondtam neki, hogy jó lenne ha kimutatná az érzelmeit, erre ő azt mondta, hogy nekem kell elérnem, hogy felkeltsem az érdeklődését, hogy igényelje a több beszélgetést velem. Segítsetek, nagyon fontos!
20/L
Figyelj, ahogy látom a padig nagy ívben le se sz*r.
Szerintem szakíts vele minél hamarabb:
Oka:
1. Távkapcsolat, 3 havonta találkoztok.. az milyen már :) na meg még azt a kis időt se rád szánja.. 20 évesen nem hinném hogy ez valami hú de csodálatos lenne
2. Ha ennyire elhanyagol, nem ért meg.. nem bíztat hanem önbizalmad rombolja szerintem nem érdemel meg téged.
=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!