Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy igazi különc, egy indivídu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy igazi különc, egy indivídum az sosem fogja megtalálni a párját?

Figyelt kérdés

20-on éves férfi vagyok, és hát meglehetősen szokatlan életet élek, legalábbis a többség kívülről így látja. Jól elvagyok a bőrömben, derűsnek, kiegyensúlyozottnak tartom magam. Mindig azt csinálom, amihez kedvem van, sosem érdekelt, h ki mit gondol rólam. Bárhova leraknak engem,ott jól érzem magam, mindenben megtalálom az élet apró örömeit, szeretek élni, jókat enni, utazgatni, sportolni. Könnyen alakítok ki kapcsolatokat, sokféle emberrel jól kijövök, mert mindenkit úgy fogadok el, ahogy van, senkit nem akarok megváltoztatni, senkit nem bántok, senkinek nem akarok rosszat, nincs bennem irigység. Felőlem legyen mindenki boldog,nekem attól nem lesz rosszabb. Az emberek általában szeretik a társaságom, viszont úgy igazán közel nem engedek magamhoz senkit, néha szükségem van szabad térre. Sikeres vagyok, jól élek, tele vagyok célokkal és szinte bármit el tudok érni, igen széles az érdeklődési köröm. Szeretek másoknak segíteni, és nem várok cserébe semmit, sőt legszívesebben titokban segítek.

Érzem, hogy más vagyok, mint az emberek úgy általában, ezt sokan meg is jegyzik. Sokan irigyelnek, mások csodálnak, pedig én csak egy életszerető ember vagyok,semmi több. Sok lány tetszik, és van néhány,akiket kedvelek is,de olyan nincs,aki mellett úgy komolyan elkötelezném magam. Nem tudom, hogy ez azért van e, mert ilyen különc a személyiségem, vagy egész egyszerűen csak még nem találoztam olyannal,aki úgy rendesen megfog.

2018. dec. 20. 20:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem települj ki Ny-Európába (Hollandia, valamelyik skandináv ország) vagy éppen az USA valamelyik part menti nagyvárosába, mondjuk Atlantába, San Franciscóba, New York-ba. Ott lehet, hogy jobban éreznéd magadat, sőt, párra találnál.
2018. dec. 20. 20:18
 12/17 A kérdező kommentje:

Ja, az USA az jó hely, voltam már ott.

Amúgy Atlanta az kb. 400km-re van a parttól.

2018. dec. 20. 20:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de én ebben a jellemzésben semmi különlegeset nem látok. Minden második ismerősöm ilyen, én is ilyen vagyok. Egyáltalán nem ritka. Nem is foglalkozom másmilyen emberekkel. Ami nálad nagyon nagy probléma az az, hogy alázat nem társul ehhez.
2018. dec. 20. 20:34
 14/17 anonim ***** válasza:
Én is különleges hópihének éreztem magam. Aztán lett net és rájöttem, hogy minden második tumblr felhasználó ugyanolyan művészieskedő alkoholista anyaszomorító, mint én.
2018. dec. 20. 21:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Először is a helyesírásodra szerintem senki sem irigykedik, mivel az individuumot két u-val és három rövid i betűvel írják.

Az elején azt írod, hogy kedveled az életet, pozitívan állsz a dolgokhoz, könnyen barátkozol, senkinek nem akarsz rosszat, vannak céljaid. Ez mind szuper, egy boldog jó életed van, teljesen rendben van, csak így tovább. Viszont ezek után írsz itt pár furcsa és ellentmondó dolgot. Most nagyon unszimpatikus leszek pedig semmi bántó szándék nincs bennem.

Sok embernek van néha szüksége szabad térre, úgy mint neked, de ezért miért nem engedhetsz közel magadhoz senkit. Hogy függ ez a kettő össze?

"Sikeres vagyok, jól élek", "szinte bármit el tudok érni". 20 évesen legfeljebb szakközepet éppen elvégzett 1 éve talán dolgozó vagy 2 éve egyetemre járó srác vagy. Miben vagy sikeres? Miből élsz jól, honnan van olyan jó egzisztenciád? Mi az a sok minden amit te el tudtál érni? Mire gondolsz ezek alatt? Jó érettségi bizonyítványra és félévkor sok ötös az egyetemen, mert ezek azért nem annyira nagy dolgok. Miben szoktál másoknak segíteni, ráadásul titokban? Kiviszed a szemetet otthon vagy mikre kell itt gondolni? Őszintén mondom kíváncsivá tettél.

"Érzem, hogy más vagyok,". Miben, miért? Semmi különlegeset nem írtál magadról. Nagyon sok gyerek hiszi azt magáról, hogy különleges csupán ezért mert egoisták és önteltek. Ez rossz szülői nevelésre utal. Az ilyen gyerekek vágynak rá, hogy különcnek tartsák őket, mivel szeretnének különlegesek és egyediek lenni de pont ugyanolyanok mint bárki más. És ezzel nincs is semmi gond, csak akkor ha ezt nehezedre esik beismerni. És gyereknek hívtalak mivel a mondataid ezt tükrözik, nem attól leszel férfi mert betöltötted a 18. életéved.

"Sokan irigyelnek, mások csodálnak" Micsoda? A mély naivitásod is a gyermeki személyiségedet tükrözi. Biztos vagyok benne a körülötted élők is látják, hogy mennyire szeretnél különc lenni és mennyire próbálod magad annak beadni. Pusztán kedvességből és szeretetből mondják azt, hogy te mennyire egyedi vagy, nem kell ebbe többet belelátni, inkább örülj annak mennyire figyelnek rád.

Ha valaki azt mondja, hogy "mennyire irigylem a jókedvedet" az nem valódi irigység, hanem csak egy szimpla szófordulat, amit nem kell túlgondolni.

Nincs azzal semmi gond ha nem tudsz elköteleződni, de ez nem a nők hibája, ezt egyes egyedül a kis vizionált álomvilágod számlájára írhatod. Lehet, hogy most boldog vagy ebben a kis világodban ahol hihetetlen individuumként szerepelsz, de ez veszélyes is lehet. Hosszú távon lehet, hogy ez nem vezet jóhoz. Ha csak ülsz egy helyben és várod a nőt aki majd megfog, akit neked szént az ég, akkor könnyen előfordulhat, hogy továbbra is csak egy helyben ülsz és vágyakozva fogsz csak nézelődni.

Egy különc könnyen találhat magának párt, de az aki nem képes az álomvilágától szabadulni az nagyon nehezen.

2018. dec. 20. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy te különc, sok ilyen ember van, legfeljebb nem találkoztál még sokkal. Én sem engedek magamhoz közel sok embert, bár engem még senki sem csodált ezért, sőt, én ezt mindeféle képpen negatív tulajdonságnak fogom fel.

Az egyébként elég ellentmondásos, hogy extrovertáltságod ellenére (az írásodból az jön le, hogy az vagy) zárkózott vagy.

#7-es: én minden évban a kéket. Te? :)

2018. dec. 20. 23:44
 17/17 anonim ***** válasza:
a furcsa embereknek sokkal kisebb esélye van megfelelő párt találni. vannak szerencsések, de mivel minden ember magához hasonlót keres ezért mérföldekkel nehezebb ha valaki minden sorból kilóg...
2018. dec. 21. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!