Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randit csókkal indítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randit csókkal indítani?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Főként lányoktól kérdeném, de fiú is válaszolhat. Hetek óta beszélgetek egy lánnyal, akivel nagyon sok közös van bennünk. Nem csak chaten, de webkamerán is, intimebb témákról és úgy általában mindenről beszélünk. Nemsokára találkozni fogunk és szeretném a véleményeteket kérni. Szabad-e rögtön egy szenvedélyes csókkal kezdeni? Nem akarom elrontani az első találkozást.

2018. dec. 18. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

Hát, ez bárhogy elsülhet.

Ha nem akarod elrontani a találkozást, inkább kezdj egy öleléssel, a szenvedélyes csókot hagyd meg minimum a találkozó végéig, de ha a második randira tartogatod, a lánynak hagysz időt rá, hogy vágyjon rá.

Ez persze tőletek függ, nem tudom mennyire vagytok egy hullámhosszon.

Nálunk az első randi végén 2 puszi volt, a második végén a párom megkérdezte, hogy szerintem mi lenne a megfelelő elköszönési mód, erre azt mondtam neki, hogy 2 puszi tökéletesen megfelel, és lenyomott 2t a számra :D Azóta is jót mosolygok rajta, mert az instrukcióknak 100%ig megfelelt, mégsem erre számítottam :) Tetszett, de ha egy nyelvessel indít, az lehet picit sok lett volna, bár valószínűleg akkor sem toltam volna el magamtól, de így jobb volt.

2018. dec. 18. 08:38
 2/6 anonim ***** válasza:
19%
nekem is volt ilyen randim netről, előtörténettel. Kb. a harmadik perctől csókolóztunk, és órákon belül meg volt "minden".
2018. dec. 18. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
70%
Persze, első randin ronts rá szenvedélyes csókkal, mert már hetek óta beszélgettek, gondolom találkozás nélkül már szerelmesek is vagytok?! Meg ha már első randi lesz, mindjárt karácsony, költözz is be a lány családjának házába, mert már webkameráztatok is úgyhogy ti ezáltal egy pár vagytok.... Komolyan mondom egyre hülyébbek a srácok is, és látszik hogy virtuális világban élnek. Azt se tudják face to face mit kell csinálni. Szánalmasak ezek mind. :)
2018. dec. 18. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
54%
Csókkal indítani azért kicsit erős, de a randi folyamán valamikor mindenképpen csókold meg, ha azt akarod, hogy legyen belőle valami!
2018. dec. 18. 08:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Valóban nem tudom, mit kell tenni, hisz netről megismert lánnyal még sosem randiztam. Ezért kérdeztem, mert - nem akarom elrontani. És tényleg úgy érzem, mint ha már régóta ismerném őt.
2018. dec. 18. 08:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne indítsd csókkal. Lehetséges, hogy örülne neki, az is lehet, hogy nem. Nekem túl tolakodó lenne.
2018. dec. 18. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!