Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, ti hogyan alakítanátok a második randit hogy kicsivel romantikusabb legyen, s jó eséllyel csókkal végződjön?
Nem vagyok túl tapasztalt, ezért kérem a tanácsaitokat.
Első randin túl vagyunk, jól ment. A másodikat szeretném romantikus hangulatban "tartani", s az elsőben levegőben maradt csókot is bepótolni.
Mit csinálnátok, hová vinnétek a lányt? Milyen programot terveznétek?
(sajnos nem vagyok milliomos):-)
Köszönöm a válaszaitokat.
F
Nem budapesti vagyok.
A bowling nem rossz... Ha a haverokkal akarnék menni, de kösz.
Szerintem ezt Te paràzod túl.
Menjetek el valahová, fogd meg a kezét, akár már a randi elején és úgy sétàljatok el arra a helyre.
Akkor már nem szembe ülnék vele, hanem mellé, így könnyebb fenntartani a testi kontaktust.
Nyilván jöhet a hosszabb szemkontaktus is utána aztán persze mehet a csók.
Ezt a lúzer "majd a végén full idegesen lesmàrolom mint valami balek" felállást felejtsd el.
Nem csak a haverjaiddal mehetsz, bármilyen meglepő.
Írtad, hogy nem vagy milliomos (gondolom nem akarsz sokat költeni), de akkor tessék: este üljetek be egy középkategóriás étterembe, valami igényesebb burgerezőbe (ne a mekibe :D) aztán menjetek el együtt bulizni.
"Lányok véleménye nem is érdekel, hogy női szemmel mi a jó, romantikus helyszín vagy program? :)"
Tapasztalt férfiként soha nem kérnék tanácsot nőtől, mert annál nagyobb álszent fassàgot ember nem bír kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!