Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elengednétek a barátnőtöket egy másik fiúval találkozni, aki állítólag a lelki barátja? F/23
én írtam, hogy kukázd a csajt, és rögtön
le is pontoztak
tréfás, hogy interneten minden nő mennyire őszinte, és becsületes, de a valóságot láthatjuk, hogy milyen
"én írtam, hogy kukázd a csajt, és rögtön
le is pontoztak"
Ezek szerint te jó gondolatolvasó vagy, na, a többség viszont minimális információ esetén erre nem képes. Kérlek, a lottó következő heti nyerőszámait is küldd el, ha ilyen jól megy, akkor az is menni fog, nem igaz? :-) Ha a kérdező jobban kifejtette volna a kérdést, lehet, hogy más válaszokat kap. De ettől függetlenül felnőtt embernél akkor sem opció, hogy elengedjük-e valahova. Ha probléma van, amit nem tudunk/akarunk megoldani, szakítani kell, nem pedig ilyen birtoklási játszmákkal szarakodni.
nem elég információ, hogy egy nő találkozni akart egy másik fickóval? szerintem bőven.
ezeket a nőket el kell kerülni, ennyi.
"nem elég információ, hogy egy nő találkozni akart egy másik fickóval? szerintem bőven.
ezeket a nőket el kell kerülni, ennyi."
Nem elég információ a részletek ismerete nélkül. Én is találkozom ellenkező neműekkel, akik csak barátok, sőt, nőként többnyire férfiakkal dolgozom, mégse történik semmi több köztünk. Fiútestvérem van, és többnyire apámmal járok nagy bevásárlásra, mert neki van autója. Egy főiskolai évfolyamtársamat én biztattam, hogyan vágódjon be a neki tetsző lánynál, aki már a felesége és közös gyerekük is van. Férfi-nő barátság létezik és működik, más kérdés, hogy van, aki alkalmatlan rá, és vannak olyanok is, akik ezzel álcázzák a szexkapcsolatot. Az aktuális helyzetet az aktuális körülmények és részletek ismeretében lehet helyesen megítélni.
ha a kérdező nem érezte volna, hogy ez az egész sztori gáz, akkor nem nyit ezért topikot
a józan ész, és a merő rosszindulat két külön dolog
te meg idejössz okoskodni, amikor még szöveget értelmezni se tudsz, és arra nem vetted a fáradságot, hogy elolvass pár hozzászólást, és még mindig nem érted, hogy miután a csaj elment találkozni a "baráttal", utána (érted, mancika? utána...) közölte, hogy amúgy dugni is akar vele pár napig
majd legközelebb, mancika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!