Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy elutasítottatok valakit, akinek bejöttetek, aztán rájöttetek, hogy hibát követtetek el?
Én életemben egyszer vallottam "szerelmet" fiúnak. Még általános iskolában harmadikban. :D
Na ott és akkor jól megjegyeztem, hogy soha többet nem csinálok ilyet, annyira megalázónak éreztem. Valóban nem csináltam ilyet, pedig az a fiú 2 hétre rá már a barátnőmet fűzte, hogy beszéljen rá, hogy jöjjek össze vele, mert mégis tetszem neki. Én akkor már lesz@rtam. :D
Nem volt egyertelmu a szitu. O azt gondolta, hogy a maga modjan jelezte, hogy bejovok neki, en meg marhara nem vettem eszre, epp massal voltam akkor kapcsolatban, es jol mukodott a "vaksagom". Jo 2 ev mulva megis ugy alakult, hogy elhivtam randira, de addigra mar annyira megvaltozott ahhoz kepest, ahogy en ismertem, hogy mar nem jott be, igy az volt az utolso talalkozasunk.
O volt az egyetlen, akit banok, hogy anno "kimaradt" az eletembol, de amikor nyitott, akkor epp foglalt voltam, rossz volt az idozites, nincs mit tenni.
42F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!