Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A laza, jófej, vicces, gazdag, jóképű, népszerű férfivel esélytelen, hogy bármi is legyen köztünk igaz?
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, aki nagyon népszerű, sok lánynak bejön és nem is a pénze vagy a helyes arca miatt, hanem egész egyszerűen a természete, a kisugárzása olyan, hogy bevonzza az embereket. Az baj, hogy szerintem egy ilyen férfivel képtelenség komolyat kialakítani, mert folyton azon izgulnék, h mikor fogja valaki lecsapni a kezemről. Az egyetemen a menő lányok nyomulnak rá elsősorban,de ő azokat csak haverként kezeli. Velem komolyabb témákról is szokott beszélgetni, teljesen értelmes és barátságos. Az viszont nagyon bosszantó, hogyha egy kicsit beszélgetek kettesben vele, akkor a menő lányok rögtön elkezdenek vihogni a háttérben és rögtön összesúgnak a hátam mögött, h biztos akarok tőle valamit. Az a baj, h egy ilyen fiút szinte képtelenség úgy megközelíteni, mert minden lépését figyelik a csajok. Szerintem jobb ha lemondok róla.2018. dec. 16. 13:22
11/13 anonim válasza:
Én egy fősulis farsangkor csókolóztam egy sráccal, aki nekem titokban tetszett. Nem ittam alkoholt, utálom az alkoholt. De a srác gondolom csak szexet akart, ezért hagytam is a fenébe.
Egy csókhoz egyeseknek nem kell érzelem.
12/13 anonim válasza:
Szerinted minek mondaná pont neked, hogy az a csók neki nem jelentett semmit sem? Okos.
De fürödj tovább az önbizalomhiány mocsarában, ha ettől jobban érzed magad.
13/13 anonim válasza:
Normális, mindenki csókolózik a haverjaival.
Nem értem mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!