Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A laza, jófej, vicces, gazdag, jóképű, népszerű férfivel esélytelen, hogy bármi is legyen köztünk igaz?
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, aki nagyon népszerű, sok lánynak bejön és nem is a pénze vagy a helyes arca miatt, hanem egész egyszerűen a természete, a kisugárzása olyan, hogy bevonzza az embereket. Az baj, hogy szerintem egy ilyen férfivel képtelenség komolyat kialakítani, mert folyton azon izgulnék, h mikor fogja valaki lecsapni a kezemről. Az egyetemen a menő lányok nyomulnak rá elsősorban,de ő azokat csak haverként kezeli. Velem komolyabb témákról is szokott beszélgetni, teljesen értelmes és barátságos. Az viszont nagyon bosszantó, hogyha egy kicsit beszélgetek kettesben vele, akkor a menő lányok rögtön elkezdenek vihogni a háttérben és rögtön összesúgnak a hátam mögött, h biztos akarok tőle valamit. Az a baj, h egy ilyen fiút szinte képtelenség úgy megközelíteni, mert minden lépését figyelik a csajok. Szerintem jobb ha lemondok róla.2018. dec. 16. 13:22
1/13 anonim válasza:
Mi a kérdés, ha már megválaszoltad saját magadnak? "Szerintem jobb ha lemondok róla."
Egyébként rettentően alacsony az önbizalmad, szerintem az önértékelésed is, és utálhatod is magad. Képtelen vagy elhinni, hogy egy ilyen srác komolyan akarna téged. És mi van, ha igen? De már eleve elkönyveltél magadban valamit, ami lehet, hogy téves.
Az számodra kicsit se furcsa, hogy azokat a csajokat csak haverként kezeli?
És mit foglalkozol te azokkal a csajokkal?
2/13 anonim válasza:
Hát meg pár nap alatt talál helyetted mást. Ha valaki jobban megtetszik neki, lelép.
3/13 anonim válasza:
én azt mondom, hogy hajrá..
ha tényleg értelmes akkor túllát a külsőtökön..
4/13 A kérdező kommentje:
Tegnap volt egy buli, és rányomult egy ilyen csaj, és smároltak meg minden. De ő azt mondta h csak haverként tekint a lányra.
2018. dec. 16. 13:29
5/13 anonim válasza:
na akkor inkább hagyd meg másnak..
biztos tök buli összecsókolgatni a fél egyetemet de ennek lesznek következményei később..
6/13 anonim válasza:
Biztos, hogy egyetemről van szó, nem középiskola?
8/13 anonim válasza:
Most mit vársz tőlünk? Hogy erősítsünk meg benne, hogy gyáva legyél? Legyél nyugodtan gyáva, aztán végignézheted, ahogy egy bátrabb lány lecsapja a kezedről... Ki nem szrja le, hogy mit irigykednek a hátad mögött? Tiszta ovi...
9/13 A kérdező kommentje:
ála az, h piálás után buliban megcsókol valamit ,az még semmit sem jelent.
2018. dec. 16. 14:48
10/13 anonim válasza:
Hallgass a 8-asra, majd hónapokkal később üdvözlünk a GYK függők között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!