Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas lányok (175+,180+), mit tennétek, ha egy alacsony,165-170 cm magas fiú bepróbálkozna nálatok? Imádom a magas lányokat 168cm/F :D
Nem sokkal vagyok nálad magasabb, de nem mondanám, hogy soha egyetlen magasabb lánynál ne lett volna esélyem. Bár igaz, én meg pont az alacsonyabbakat kedvelem. :-)
Nem vagyunk egyformák. Van, akinél kardinális kérdés a testmagasság. Mint ahogy neked is megvan a magad ideálja, ezzel sokan mások is így vannak. De jónéhány működő kapcsolatot láttam már, ahol a férfi alacsonyabb volt a nőnél, és nem csak 1-2 centivel.
A többség nem fog férfinak tekinteni.
Nagyon kevés az olyan magas nő, aki nála alacsobyabb férfiban mást is lát a magasságán kívül.
Személy szerint én nem venném jó néven egy alacsonyabb srác közeledését... Előző kommentelő már írta, hogy nem tudnám nőnek érezni magam mellett. De ismerek olyan magas lányt aki nála alacsonyabb sráccal van együtt és jól megvannak
Tehát ez személyfüggő : )
Most én is mondhatom,hogy a fekete hajú lányokat szeretem
De ez nem jelenti azt,hogy ne állnék szóba szőkével
#18 nem az összes, hanem a többség.
Minden nap látni egy-két ilyen felállású párt, de ez 20ból 1 vagy kevesebb.
Magyarul lehetséges, elő is fordul, de nehéz lesz, mert a többségük nem tart férfinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!