Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért dob el engem magától...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért dob el engem magától minden pasi?

Figyelt kérdés
28 éves nő vagyok és sok férfinak tetszem, hívnak is randira, de minden randi után közlik velem, hogy: "Jah! Bocs! Mégsem kellesz!" Ha meg megkérdezem, hogy miért akor meg már bunkó stílusban közlik velem, hogy takarodjak el a fenébe! Pedig én mindig kedves vagyok, nem hisztizem, soha nem követelek semmit! Lehet pont ez a baj?? Lehet, hogy unalmas vagyok a férfiaknak, mert túl "jó kislány" vagyok?? De egyszerűen én nem tudok egy ilyen "vedd már meg nekem ezt, meg vedd már meg nekem azt, meg legyél már menő férfi" stílusú követelőző nőszemély lenni! Kedves vagyok, kedvesen bánok a férfiakkal, mindig igyekszem a kedvükben járni, és folyton azt kapom, hogy takarodjak el a fenébe! A hisztérika, buta, odáig tart az agyi szintje, hogy "jajj most milyen műkörmöt fogok magamnak felrakatni" csajokra meg úgy néznek, mint valami istennőkre! Nem értem egyszerűen! Most én is rakjak fel műkörmöket és kezdjek el nyavalyogni??!

2018. dec. 14. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rossz tipushoz vonzodsz..
2018. dec. 15. 00:55
 12/14 anonim ***** válasza:
Keressél normális pasit
2018. dec. 15. 09:50
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-) Most már tisztábban látok! :-)
2018. dec. 15. 10:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Talán nem szexelsz elsőre, akkor a nagy tetszésből általában az lesz, hogy jaj mégse, sokszor a "bocs" is elmarad.
2018. dec. 15. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!