Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társadalmi rétegbe tartozó nőkkel érdemes ismerkednem, ha a magyar nettó átlagfizetés nagyjából öt-hatszorosát keresem?
Előrebocsátom, nekem soha nem volt szempont a lány anyagi helyzete. Fiatalabb koromban jártam szegény, illetve multimilliomos szülők lányával is, nem volt szempont.
Most azonban, 30-hoz közeledvén, már egy kicsit mások a körülmények. Nem is feltétlenül magam miatt, hanem a nő szempontjából.
"Nalunk pl mindenki átlag felett kap.."
Hol dolgozol? Fővárosban? Megyeszékhelyen? Magáncégnél, vagy állami fenntartású intézménynél?
"Mar egy bolti eladó is simán többet kap."
Melyik műszakban? Melyik multinál?
Orulok hogy ennyit keresel de ezzel nem lesz értékelheto baratnod :)
Atlagfizetes felett keresek kicsivel de megis van baratnom viszont amikor megismerkedtunk nem is dolgoztam..
Legyen ertekelheto izgalmas hobbid legy magabiztos stb stb :)
22f
12#
En szemely szerint Bp es maganceg de Aldi Dm es Spar is mar tobbet fizet mint a minimum...
Es azt se felejtsd hogy itt meg pl az alberlet ott kezdodik hogy havi 120-150e...
rebekanyuszi, ha nem tetszik a kérdés, jogodban áll nem válaszolni. Úgy tudom, ez az oldal a kérdések miatt létezik, nem pedig a hozzád hasonlóan sértett emberkék trollkodása miatt.
Aki képes normálisan válaszolni, annak köszönöm.
nem vagyok sértett, csak megdöbbentem a kérdésen, és ennek hangot adtam.
de hogy hasznosat írjak: suba subához, guba gubához. tudták a régi öregek:)
Attól függ. Magyarországon ezzel gazdagnak számíthatsz, de külföldön alsó kategóriás a fizud. (Mondjuk a londoni csicska munkát nem számítom bele ebbe, mivel az nem normális foglalkozás.)
Szóval ha Mo-n hozod ezt össze, akkor megértem, hogy büszke vagy rá, de ha külföldön, akkor kár itt nagyképűsködnöd, mert nincs mire.
(Igen, többet keresek nálad, nő létemre.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!