Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többségében a nők miért csak olyan férfiakkal házasodnak (pedig volna más jelentkező is, aki soha nem lépne félre) aki kihasználja testi adottságait vagy társadalmi státuszát és félrelép?
Figyelt kérdés
Miért az ilyen alakokat részesítik előnyben házasság céljából is? Erősen benne van a félrelépés, ami sokszor meg is történik. Aztán meg naponta olvasok itt gykn kérdéseket, hogy a párom, férjem megcsal-t, érzem, tudom. Mit tegyek? Érthetetlen. Nem igaz, hogy nincs jele, vagy előszele. Nem sejtik, hogy ez lehet belőle?2014. márc. 13. 19:36
1/11 anonim válasza:
ezt miért kell? nem csak ilyen van...
2/11 A kérdező kommentje:
Én sem értem miért kell az ilyen pasi és tényleg nem csak ilyenek vannak, de sajnos a legtöbb nő valahogy csak ezeket hajlandó megtalálni.
2014. márc. 13. 20:53
3/11 anonim válasza:
Az az igazság, hogy ez 2 emberen múlik. Nagyon szép dolog, hogy ezeket a kérdéseket feltevő hölgyek szidják a férjeiket, de abba nem gondolnak bele, hogy a helyzet kialakulásában ők is nyakig sárosak.
4/11 anonim válasza:
Azért gondolod többségnek az ilyet, mert ahol minden rendben van, ott nem írnak ki kérdést.
5/11 A kérdező kommentje:
Persze, de olyan nincs, hogy minden rendben van. Kisebb viták a kapcsolatok 90%-ában tuti vannak, van ahol nagyobb viták is. Csak ők ezt megoldják házon belül, nem teregetik ki, hogy van konfliktus. Én csak azt tudom, hogy egyre több a családon belüli erőszak és a válás.
2014. márc. 14. 12:39
6/11 anonim válasza:
Egyetértek kérdező a válással, az erőszakot nem tudom. De lehet olvasni statisztikákat, hogy mondjuk ma fele annyi házasság van, mint 20-30 éve, ráadásul ebből a lefeleződött számból azt hiszem kb 60% válással végződik. És megnőtt az élettársi kapcsolatok száma. Egyébként én sem szeretnék házasodni, maximum ha tényleg régóta együtt lennék a párommal és 100%-osan megbízom benne. De 24 éves férfiként a korban hozzám illő lányokról nem tudom elképzelni, hogy valaha is jó anyák legyenek, illetve tudjak komoly kapcsolatot építeni rájuk, mikor dugatják magukat a bulikban ezerrel, és sokan még 25 után is, amikor már bőven komolyan illene gondolkodni. Meg amikor randiztam egy 24 éves lánnyal és az első kérdése az volt, hogy "hány centi is vagy?", abból már levettem, hogy ez is csak egy felszínes p.csa lesz (és igazam is lett), szóval ilyenekre én nem tudok építeni.
7/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, én is ezt látom, azért írtam ki. A rendes nők nagy része nagyon korán elkel. Ez kb a 25-30%-uk. A többi még 25-30 évesen is elég gyakran jár le bulizni, sokat vannak egy éjszakás kalandokban is sajnos. Mintha még 30 körül sem akarnának komolyodni, bár ez totál igaz rengeteg férfire is. Csak ugye egy férfi még 40-45 évesen is férfi, egy nő 35 évesen pedig többnyire már nem kell, vagy csak ritkán, ha elég jól néz ki.
2014. márc. 14. 14:26
8/11 A kérdező kommentje:
Nekem sem tetszik még ez, hogy 28 vagyok, de a velem egykorú nők még mindig azt látom, hogy zömében a legtöbbjük még mindig köti az ebet a karóhoz és szépfiút akar, nem elég az átlagos, másban megfelelő srác, hanem a magas, szabályos arcú, sportos kell. Ez társkeresőkön hatványozottan igaz, ahol egy átlagos arcú, sportos, tökre ápolt pasira is úgy néznek,mintha nem is ember lenne és nem írnak vissza, mert nem szépfiús, csak átlagos külsejű.
2014. márc. 14. 14:37
9/11 anonim válasza:
6-os vagyok. Az még önmagában nem is lenne probléma, hogy szeretnek kikapcsolódni, szeressenek is, én is szeretek, csak nem mindegy hogyan. Nagyon sok embernél a buli, a határok nélküli ivászat, stb. jelenti manapság a kikapcsolódást. Ez egyaránt jellemző sok nőre és sok férfira is. Ebből már eleve lehet következtetni az értékrendre is. Nem azt mondom, hogy soha ne menjen el buliba, de amikor ez megy minden hétvégén, vagy még többször, én személy szerint egy olyan lánnyal nem is tudnék járni még ha akarnék sem, mert folyamatosan azon idegeskednék, hogy vajon mikor fogják elcsábítani a buli hevében, az extázisban. És nekem nincs szükségem egy ilyen "kapcsolatra". És akkor megint visszatérhetünk a másikra való építésre, bizalomra, stb-re.
10/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj, hogy ha egy lánynak felhántorgatok a sok bulit, még ő fog kiakadni és kiosztani téged, hogy te egy begyepesedett vénember vagy, egy maradi őslelet, hogy ezt nem tolerálja. Jártam már így nővel, nem egyszer és nem kétszer.
2014. márc. 14. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!