Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti tényleg autóban méritek egy férfi pénzügyi helyzetét? Tényleg nagyon kiábrándító ha nincs kocsim?
Vehetnék autót, de nem látom értelmét.
Nem kérek olyan válaszokat, hogy a pénz nem számít. Biztos léteznek ilyen nők, de én még nem láttam ilyet.
Tehát a kérdés azoknak szól, akik tudatosítják is magukban, hogy nekik a férfi vagyona (is) számít.
"Nem kérek olyan válaszokat, hogy a pénz nem számít" Akkor csak olyan válaszokat szeretnél, amik bólogatnak neked?
Mindegy, leírom, bár valószínű majd lehazugozol..
Barátomnak nem volt autója, amikor összejöttünk. Két év után az egyik rokonunk használt autóját vette meg nagyon kedvezményes áron.
Nem használjuk minden nap, ő is tömegközlekedést használja, mert Budapest belvárosában dolgozik és így könnyebb.
Szülők látogatásához használjuk főképp.
Nekem nincsen még jogosítványom és elég szarul érzem magam emiatt. Bármikor szükségem lehet rá, főleg ha gyerek is lesz. :/
De tesómnak sincsen jogsija sem autója, már nem huszonéves és van barátnője.
"Nem konkrétan autóban, de igen, a nőknek fontos a pénz.
Aki tagadja, az hazudik!" A kérdező regisztrált gyorsan...kérdező, neked nem fontos a pénz? Étel, lakhatás, minden napok? Valamiféle álomvilágban élsz?
"A kérdező kommentje:
Amúgy meg nem álomvilágban, hanem Budapesten élek... Már 3 évig kibírtam autó nélkül, egyedül, ezért merült fel a kérdés. És nem társadalomkritikának szántam, hanem tényleg éddekelnek az okok."
Budapesten valóban nem létszükséglet, sőt sok esetben gond az autó, vidéken sajna munka és gyerek miatt szó szerint életmentő lehet!
És IGEN, a nőknek kell a lóvé! Nincs kocsid Pesten? Nem gond, de akkor TAXI kell a csajozáshoz, mert egy komoly csajnál a, "Várjá má' mingyá gyüvik a villi!" nem menő!
Kell az autó igen.
Attól függ milyen nőt keresel,kik a célközönséged?
Egy igényes ,,feláll rá a brém,csinos,szexi nő"-nek belököd,hogy megyünk a buszhoz vagy a villamoshoz az azonnal offolni fog le is tilt mindenhonnan,jogosan persze.
Nyilván nem fog miniszoknyában,csinosan a büdös koszos BKK-n zötykölődni,egyrészt nagyon rész érzést adsz neki másrészt meg kényelmetlen,3.részt meg betudja kicsinyes vagy és nem akar fillér szexelő pasival semmit.
Mert ebből az is jön,hogy majd fillérszámolgatós vagy és nem igazán fog veled élményekben gazdag életet élni.
Ha egy nem piacképes nőt akarsz akire nem biztos beindulsz oda nem feltétlenül kell verda,de ő neki is csak azért nem mert nem kell annyira,és ha párt akar akkor le kell adja minden igényét.
Ezt nem én találtam ki,ez logikus.
Utolsó nagyon felszínes vagy! Ha neked az kell, hogy ne magad miatt szeressen a másik akkor hajrá, legyél felszinesebbnél felszínesebb kiüresedett, szeretet nélküli kapcsolatban. Én kerülöm a szeretetre képtelen anyagias csitriket, hiába néznek ki jól. Hihetetlen, hogy vannak olyan férfitársaim akiknek elég a jó külső, de az nem érdekli őket, hogy nem szeretetből van velük a másik aztán megy a rinya, hogy otthagyott egy pénzesebb pali miatt. Kedves férfitársaim miattatok vannak anyagias csitrik. Talán nem a nemi egyenlőséget, a gendert és a feminizmust kéne szidni, hanem nektek is az egyenlőségre kéne törekednetek, elutasítani még a legkisebb fokú anyagiasságot, érdekeket és nem lesz rájuk kereslet és kénytelenek lennének megváltozni, ehelyett sokszor a 19. századi állapotokat sírjátok vissza ami nagy szégyen!
Kérdésre válaszolva az, hogy nincs autód jól is jöhet, mert így kiszűröd az anyagias csajokat. Nem kiszolgálni kell az anyagiasságot, érdekeket hanem szembe szállni azzal. Ha semmi szükséged nincs autóra és nem élvezed a vezetést akkor hagyd, nincs értelme kényszerből neki állni és több százezer forintot kiadni oktatásra és vizsgára. Tedd amit szeretsz és ne azt amit nem!
Utolsó, ment a zöld, de azért nem teljesen értek egyet:
"Kérdésre válaszolva az, hogy nincs autód jól is jöhet, mert így kiszűröd az anyagias csajokat. Nem kiszolgálni kell az anyagiasságot, érdekeket hanem szembe szállni azzal. Ha semmi szükséged nincs autóra és nem élvezed a vezetést akkor hagyd, nincs értelme kényszerből neki állni és több százezer forintot kiadni oktatásra és vizsgára. Tedd amit szeretsz és ne azt amit nem!"
Pontosan a fenti gondolatmenetet követtem eddig, és sajnos rohadtul nem célravezető.
Ugyanis nem találok ilyen nőt, és sajnos így kompromisszumot kell kötnöm, ha nincs ló, jó a szamár is - és ezt most belső értékekre értem. Ezen kívül az is igaz, hogy emberek nagyrészének van egy beidegződése sajnos, egy társadalmi norma, aminek a nem teljesítése hatalmas hátrány - ilyen pl. a jól öltözöttség, az hogy az embernek rendes munkahelye van, és bizonyos körökben az autó.
A kérdésem arra is irányul, melyek azok a társadalmi rétegek, melyek fontosnak tartják az autót.
És őszintén jelenleg úgy vagyok jobb egy adott esetben pénzéhes csajt felszedni, mint senkit. Valamint az előző válaszokból láthattuk, ennek a témának nem csak anyagi vonzatai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!