Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, ti milyen tipusú férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti milyen tipusú férfit szoktatok lúzernek nézni? Van e köze az anyagi javakhoz?

Figyelt kérdés
2018. dec. 12. 20:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
10# Hihetetlen, hogy az ilyen alakoknak lesz/van barátnője. És mindezt el tudta adni 4 éven keresztül. Nyilván hasonló hasonlót vonz.
2018. dec. 13. 07:56
 12/15 anonim ***** válasza:
27%

- Aki mindig a körülményeket vagy másokat hibáztat, sosem magában keresi a problémát.

- Aki nőgyűlölő, de csajozni próbál és ha elutasítom szépen udvariasan, letámad és mocskolódik

- Aki adósságokat halmoz fel (lakáshitel nem ide tartozik)

- Aki nem tudja eltartani magát 30 éves korára sem. (nem baj ha otthon lakik, nem erre gondolok, de ha így van, akkor adjon haza a rezsibe, legyen megtakarítása, legyenek céljai stb)

2018. dec. 13. 09:20
 13/15 anonim ***** válasza:
73%

#11, kezdetben ambíciózusnak tűnt és nagyon határozottnak, aki el akarja érni a céljait. Kb 1-1,5 év után kezdett kiderülni, hogy csak kifogásokat gyárt, válogat a munkák közül (ezért van csak 1 év munkaviszonya most már 26 évesen). De akkor már szerettem, és aki szeret valakit, az támogatja a másikat, próbálja kihúzni a sz*rból. Konkrétan miattam csinált meg egy esti képzést, hogy el tudjon helyezkedni (persze jelenleg ezzel is csak otthon ül), én győztem meg, mert félt újra iskolapadba ülni.

Hasonló hasonlót vonz? Kérlek, én már 3 éve nem élek otthon (20 éves korom óta), a nyarakat végigdolgozom 12 órázásokkal, a nyáron összegyűjtött pénzből ÉS az ösztöndíjamból eltartom magam gyakorlatilag (nappalis egyetemista vagyok, később kezdtem az egyetemet, előtte dolgoztam), + év közben is vállalok alkalmi munkákat, amikor tudok - mérnöknek tanulok, úgyhogy rengeteget kell tanulni, nem tudok állandó munkát vállalni (mondjuk minden óra 80%-án kötelező is bent lenni, szóval tényleg nem is tudnék). Szóval ennyit erről. Csak a szerelem miatt sok mindent elvisel az ember a másiknak... Amúgy ő volt az első igazi szerelmem, gondolom ez is közrejátszott, hogy ennyi ideig elviseltem neki.

2018. dec. 13. 11:39
 14/15 anonim ***** válasza:

#13.

Így már értelek, elnézést az általánosításért. A mérnöki tanulmányaidhoz kitartást és sok sikert kívánok. Egyébként utólag nem érzed elfecsérelt időnek a 4 éves kapcsolatodat?

2018. dec. 13. 11:49
 15/15 anonim ***** válasza:
Én azt tekintem lúzernek, aki vmi miatt nyafog, ami ellen / amiért tudna valamit tenni, de azt már nem hajlandó megtenni, és a saját bármilyen téren való sikertelensége miatt MINDENKIT okol, csak magát nem.
2021. aug. 9. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!