Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MI történt? Mért változott meg mindenki? én semmit sem változtam! Csak akamaszság miatt lenne?
Nem tudom mostanság minden tök furcsa...azok a fiúk akik régen nagyon jó haverok voltak tapiznak...:s én tuti nem változtam meg!!nem szokatam illegetni billegetni magam nem szoktam nyávogni nem vagyok az a pláza p*csa fajta...
de az utobb időkben kb 5 hónapja folyton az megy hogy tapiznak meg minden...de ha legalább szép lennék vagy vékony vagy valami ilyesmi de nem! szóval végképp nem értem...az fiúk ennyire alább adtak volna csaj ügyben??o.0 mostanság sokat füttyögnek meg nézegetnek az utcán,bevásárló központokba(alle,mom,mamut)...ami engem zavar mert olyan mintha valami érdekes lenne rajtam...XD szóval szerintetek mért lehet ez??tudom hogy értelmetlennek tűnik de sajnálom hogy a haverjaim ilyen h*lyék lettek:(...léccí segítsetek kösziszépen:)
13/L
a playmatek nem vállalnak gangbang-et
ribi vagy ha hagyod!
Tedd azt amit mi a régi Cézár kutyánkkal.
HERÉLÉS!
elmegy a kedvük a tapizástól :D Cézár pajtás sem ugatott már annyit utána a szomszéd lány kutyájára :D
amúgy nem vagyok egy lányos alkat...én avgyok a legfiúsabb lány az osztályból bár szerintem ha úgynézzük a legnormálisabb mert atöbbiek a túl lányosak inkábbXD
sőtt van olyan lány osztálytársam aki engedi nekiek többi is van mér enm jó nekik azXDszebbek meg vékonyabbak is nállam szal tényleg nagyon alá adtakXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!