Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja találkozgatok egy férfival rám költött egy nagyobb összeget is és hétvégére el akar vini egy hotelba. Nekem amúgy nagyon tecik de nos. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2018. dec. 6. 21:22
11/18 anonim válasza:
Tanulatlan hulye pitcha. Eszedért nem fog szeretni senki, az tuti.
12/18 anonim válasza:
Te nagyon butuskának tűnsz.Most még oké a dolog,de majd jól belezúgsz és jön a szenvedés része
13/18 A kérdező kommentje:
Én is voltam feleseg és engem is megcsalt a parom
2018. dec. 7. 08:57
14/18 anonim válasza:
Gratulálok ahhoz, hogy egy ilyen olcsó kis lotyó vagy, büszke lehetsz magadra.
15/18 A kérdező kommentje:
Szakitottam vele
2019. jan. 5. 13:52
17/18 anonim válasza:
...vagy meglátta a helyesírásodat és egyből hanyagolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!