Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pár napja találkozgatok egy férfival rám költött egy nagyobb összeget is és hétvégére el akar vini egy hotelba. Nekem amúgy nagyon tecik de nos. Mit tegyek?
"Jóféle. Mennyi?"
Borat.
Ha csak 4 csillagos szállodába visz mindenképp kezdj el hisztériázni (lehetőleg minél több ember előtt). Ha nem visz 5 csillagosba az azt jelenti, hogy nem is vagy fontos neki. Csak és kizárólag a legdrágább kajákat és italokat rendeld. Aztán mielőtt szexre kerülne a sor mondd meg neki, hogy nem akarsz tőle semmit és lépj le. Esetleges bónusz lehet, ha még a tárcáját vagy bankkártyáját is sikerül kicsórnod a zsebéből. Jó szórakozást!
(Gyengébbek kedvéért: szarkazmus!)
Most nem ertem.
Te mit akarsz? Egyedul az szamit.
S ha te lennél a feleség?
Másrészt... neked ez nem megalázó, ez a helyzet? Kijelenti, hogy mentek szállodába... biztosan sakkozni szeretne(?!). Az ilyenbe bele se szabad menni, a végén mindenképp te szívod meg, fülig szerelmes leszel, ő üríteni használ, majd ha megsejt az asszony valamit úgy felszívódik, mint a köd. Annyi szabad pasi van, én nem tudom megérteni, miért pont nőssel kell kezdeni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!