Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pár óra múlva randim lesz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pár óra múlva randim lesz, hogyan nyugodtjak meg, mert nagyon izgulok?

Figyelt kérdés

Fura a szitu, mert közös baráti társaságunk van, de mi korábban nem találkoztunk. Egy szülinapi meglepetés bulin találkoztunk először. Ott beszélgettünk kicsit, illetve azóta neten. Ma barátaim szerveztek egy kijutós játékot, két pár jön, illetve mi ketten. Szóval nem randi, de olyan. Egyébként hétvégén úgy is randit beszéltünk meg, de azt már kettesben. Barátaink tudják hogy alakulgat valami köztünk. Hogyan kellene viselkednem? Nagyon ideges vagyok, ez így rosszabb mintha egy rossz randi lett volna kettesben. Mivel itt szemtanúk is vannak...

Ötletek? Tanácsok? Tippek? Bátmi jól jönne...

Köszönöm szépen előre is!

Én 23 a csaj 24 éves, de csak pár hónap van köztünk!

2018. dec. 6. 15:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Este már nem volt erőm írni, reggel pedig korán keltem. Azt hiszem hogy jól sikerült. Még pár percet kettesben is maradtunk (gondolom nem véletlen). Jól éreztük magunkat, feleslegesen idegeekedtem. Köszönöm a segítségeteket!
2018. dec. 7. 06:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Örülünk :) szorítunk, hogy az összes többi is ilyen jó legyen :)
2018. dec. 7. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!