Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ö most barátságot vagy valami többet akar? (nagyon fura)
Lany vagyok es kapd le egy partiban(!!!) :D
Ha nem jol sul el a dolog, masnap megmondhatod, hogy nem emlekszel ilyesmire.Szoval nincs veszteni valod,de konyorgom ne kerdezd meg tole, mert ugysem azt mondja, amit erez.Egyebkent meg egy spontan kis csok sokkal hatasosabb.Igy nem kell paraznia neki se azon, hogy vajon te mit erzel vagy mit gondolsz, mert vilagos:)
Csaj vagyok, 20 éves. Elég sok fiúbarátom/haverom van. Volt, aki kerekperec letámadott, és elég kínos szitu lett belőle... Nem csak a srácnak, de nekem is.
Jó ötletnek tartom viszont, hogy valami laza beszélgetés közben felveted, mint kérdést, hogy gondolkodott-e már azon, hogy mi lenne, ha összejönnétek... Mert mittomén, tegnap este csak úgy eszedbe jutott, és kíváncsi lettél, ő mit gondol. Vagy valami hasolnó. De szerintem a verbális kommunikációt részesítsd előnyben a piás támadás helyett...
velem meg egy haverommal kb ugyanez a helyzet.
vagyis nemrég voltunk együtt bulizni és lekapott,aztán együtt aludtunk csak mások mellett,és hát volt valami a takaró alatt...persze nem feküdtünk le,mert meghallották volna xD
azóta kavargatunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!