Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom tetszik e a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom tetszik e a lány?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen megismerkedtem egy lánnyal akivel valamilyen kapcsolat alakult ki (véletlenül) közöttünk. Volt egy kis pezsgés,kis vonzalom, de én ezt nem tartottam sokra. A lány nem a világ szépe, de nem is csúnya, el-el beszélgetünk különböző dolgokról(de én adtam a"nekem mind1 úgy is egyre meg stílust".) Erre most, kaptam tőle egy üzenetet" hétvége előtt-"tetszel nekem, szép álmokat" szöveggel. Kicsit összezavart. Nem tudom hogy Ő NEKEM TETSZIK-E? Volt már valaki ilyen helyzetben, mi a helyes teendő?

P.s: Mindkettőnknek más az anyanyelve de én beszélek az ő anyanyelvén.

23-F

2018. dec. 1. 08:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Mit írt pontosan? Mert ha mondjuk angolul írta, hogy "I like you", az pont nem azt jelenti, hogy "tetszel nekem", hanem kb. azt, hogy "kedvellek mint barátot".
2018. dec. 1. 08:49
 2/2 anonim ***** válasza:
hát, én, ha szingli volnék, belevágnék, mit veszthetek?
2018. dec. 1. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!