Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedden lesz a második randink,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedden lesz a második randink, az elsőn nem csókoltam meg. Mikor csókoljam majd meg őt? 17F

Figyelt kérdés
Sziasztok! :) Nagyon boldog vagyok, mert szeremes vagyok egy lányba és eljött tegnap velem randizni! :D Remekül éreztük magunkat, megismertük a másikat, flörtöltünk, bókoltam neki stb... Ám nem csókoltam meg. (Nem akartam elsiettetni semmit) Mindazonáltal sajnos még nem csókolóztam... :( De most itt lesz a nagy alkalom és alig várom már! Abszolút nem tartok tőle hogy még nincs tapasztalatom, sőt, tudom hogy minden rendben fog menni. :) Ám van egy kérdésem: szerintetek a randni mikor csókoljam meg? A végén? Vagy esetleg közben? Beüllünk valahová enni. Milyen jeleket küldhet majd a lány, hogy szeretné a dolgot? Azt hallottam, hogy rágja az ajkát, nyalogatja száját, sűrűn tekintget a számra és a szememre stb... :) És még milyen jelek lehetnek? Azt hallottam, próbáljak majd ilyen szituációt előidézni, azaz menjek majd egyszercsak lassan a kajálás után, forduljak felé, nézzek a szemébe jó mélyen kb 3-4 másodpercig, majd lassan közeledjek felé és csókoljam meg, közben fogjam meg a drekát és egy picit húzzam magam felé. Ám a végén mindenképpen meg fogom csókolni! Szerintetek mikor adódhat rá alkalom?
2010. jún. 26. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Túl agyalod
2010. jún. 26. 20:52
 2/7 anonim válasza:
A végén a búcsúnál kétharmaddal közeleb viszed a fejed az övéhez és a szemébe nézel...és ha akarja megteszi azt az egyharmad "utat". :)
2010. jún. 26. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mit kajáltál :) Egyébként ja, azok a jelek. És akkor csókold meg, amikor úgy érzed, de ha vársz a végéig, az sem cinkes. Ha elutasít, mosolyogj rajta, majd később próbálkozz be. Még véletlenül se törjön le, mert az nem túl vonzó a számukra, ha jól megvagytok, valószínű csak tesztel. Písz!
2010. jún. 26. 20:56
 4/7 anonim ***** válasza:

Íratlan szabályok:

1. randi flört stb

2. a végén csók meégpedig akkor ha hazakiséred és kicsit időzik a búcsúzokodással

3. ***ás :)

Én mindíg ezt tartom be és nagyon jó.

De ha tényleg olya szerelmes vagy akkor húzd el a 3 randi közti távolságot (időben :)) mert annál jobban felkelted az érdeklődését és annál kíváncsibb lessz + ne hívogasd 5 percenként telefonon mert akkor megrühell 1hamar és félre fog ****... Valamint az a legbiztosabb jel ha kíván hogyha tekergeti a haját és közben rád néz de odafigyelj ha félrenéz és úgy tekergeti akkor az azt jelenti hogy ideges vlamiért vagy nyugtalan szal testbeszédet művelni kell. Az elsőnek pedig nincs igaza nem agyalod túl helyes sztem ez a normális gondolkodás. Nagyon sok boldogságot kívánok és remélem jó tippet adtam de eddigi szakértelmem szerint minden nő egy testbeszédet beszél sőt minden ember szal csak figyeld meg mit csinál és rájössz. A moziból vett jeleneteket pedig felejtsd el. És akkor rendben lessz minden. Még1x sok boldogságot!

2010. jún. 26. 20:59
 5/7 A kérdező kommentje:

20:59

Köszönöm a jókívánságot, ám úgy vélem, nem hibázok azzal ha megcsókolom. Sztem nincs abban semmi rossz! Ráadásúl sztem egy 16 éves lány elvárja valamijen szinten, hogy a második randin csókoljam meg, mert szerintem ha nem tenném meg, nem az történne hogy "mégjobban fölkelteném az érdeklődését", hanem az, hogy csak legyintene rám, "ááá, ez még egy csókot sem tud adni, milyen gyáva, nem kell az ilyen fiú..." És mindenki azt mondja, legyen csók és én is így vélem, tehát lesz is!

2010. jún. 26. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha ennyira forogsz rajta, be fogsz égni!:D Tuti lesz valami baki!:D

Nyugi, lazulj a randin és majd...

2010. jún. 26. 21:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Előző!

Ó, az első randin ő jobban izgult mint én! :D Én lazítottam el és nyugtattam meg, bátorítgattam szegénykét! :) Sokat bókoltam neki, dicsértem a haját és a ruháját, idővel meglett a hatása! :D

2010. jún. 27. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!