Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért mondjátok, hogy a belső számít?
mindig ezt mondjátok, de milyen belső számít, aki folyton megcsal vagy megbánt titeket.
vagy mit vártok el egy pasitól?
most az egyszer komolyan!
*és elvárom, hogy* nélkül...
hülyén fogalmaztam, bocs
A külső csak addig számít hogy egy szexuális vonzalom meglegyen, ha undorok a sráctól akkor sajnos akármilyen kedves, édes, aranyos stb, a kapcsolat nem fog működni, hiszen a szex sokat számít.
A belső tulajdonságok? ezt nem lehet így felsorolni, egy élet is kevés hozzá. írkálhatok neked olyan közhelyeket mint hogy legyen kedves, de ez is csak egy skatulya. mit jelent valojában? sok apró mozzanat kell ahoz, hogy egy férfit szeretni tudjon egy nő. Talán a hűség az egyetlen olyan megfogható dolog amit bátran kijelentek és nem rételmezi senki máshogy. Egyébként az én jelszavam az arany középút:) legyen kedves, de ne nyálas. okos, de ne tudjon mindig mindent mindenkinél jobban..ilyesmi.
tökéletes pasi nincs, csak olyan akit a hibákkal együtt tudok szeretni:)
Én is sokszor felteszem a kérdést h mért jön mindenki ezzel a sablon dumával. Én izmos vagyok és sajnos hátrányt jelent mivel mindenki bunkónak beképzeltnek néz, kevesen adnak esélyt h megismerjenek...pedig aki ismer mindig meglepődik h valójában milyen is vagyok belsőleg...
Szóval hiába mondjátok mégis külső alapján ítélkeztek, jó elsőre senkinek nincs a homlokára írva hogy jó fej,kedves de legalább egy esélyt adhatnátok nem bunkón visszautasítani
Mert az is számít, de csak akkor ha a külső is rendben van. Ha nem tetszel a kiszemeltnek akkor a fejed tetejére is állhatsz, lehetnek nagyszerű belső értékeid, akkor sem fogsz neki kelleni, esetleg barátnak akinek a vállán majd kisírhatja magát ha a jópasija félrekúr meg bunkózik vele. Tapasztalatom szerinte nagyjából így működik, tisztelet a kivételnek
20:17 - hát kb...
hogy törődjön velünk, szeressen, és hogy ne legyen egy bunkó tapló..
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!