Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak nektek imponálna vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak nektek imponálna vagy zavaró lenne inkább ha egy 15-20 évvel fiatalabb lány "futna" utánatok?

Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 08:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
76%
#19 a kislány a gyerekes, mert nem veszi észre, hogy miért is az. ;) Felőlem futkosson utánuk, meg lesse a hozzá képest vén faxok minden kívánságát, a betegebbeket szórakoztatni is fogja (a gyikes aggastyánoknak már áll is:D). Én nem vagyok vevő rá, a kérdés meg ez volt.
2018. nov. 27. 18:13
 22/24 anonim ***** válasza:
Imponálna, nem is vitás, de szerintem az már azért korkülönbség, lássuk be... Az én esetemben: 20-25 éves hölgyeményről beszélnénk, btw. :)
2018. nov. 27. 19:34
 23/24 anonim ***** válasza:
38%
Helló! 41 vagyok, 39 évesen 19 éves 2 évig, most egy 20 éves, de csak szex, ill van egy 18 de vele is csak szex, helyi járatos buszos vagyok 1 városkában!
2018. nov. 28. 00:49
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem zavaró lenne, nagyon nem vagyunk egy korosztály, szinte a gyerekem lehetne. 36 évesen nekem olyan 25-26-tól felfelé jöhetne számításba nő, de inkább 30 fölött.
2019. jan. 18. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!