Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek imponálna vagy zavaró lenne inkább ha egy 15-20 évvel fiatalabb lány "futna" utánatok?
Figyelt kérdés
2018. nov. 27. 08:59
11/24 anonim válasza:
10-15 éves kislányok ne fussanak utánam. Azt se tudják mit akarnak, úgy hogy bele se kezdenék. Már mint 15 felet mondom. Sok értelme nem lenne egy ilyennek.
12/24 anonim válasza:
#11 "Azt se tudják, mit akarnak..."
Sokak szerint ez án blokk a női nemre igaz :D
13/24 anonim válasza:
örömmel venném, imponálna, s lássuk mi lehet belőle :)
42/F
14/24 anonim válasza:
38 vagyok független, gyermektelen, nekem semmi bajom nem lenne vele.
15/24 anonim válasza:
Inkább imponálna valahol hogy egy fiatal csajszit érdekelek még sőt nagyon is tetszene mivel a fiatal csajok jönnek be !
40+ ff
16/24 anonim válasza:
Ha egyedülálló lennék és társat keresnék, nekem 45 évesen imponálna. Feltéve, ha csinos és kedves, és sosem hisztizik. Ha lesné a kívánságomat, az különösen tetszene. ;-)
17/24 anonim válasza:
Engem zavarna, mert tapasztalataim szerint egy 15-20 évvel fiatalabb kis fruska nem tudna nekem annyit adni, mint egy velem egykorú és hasonló élettapasztalattal rendelkező nő.
Bár én nem is csak a feszes sunáért vagyok egy nővel. :)
18/24 anonim válasza:
Röhögnék rajta, mert szánalmas, ahogy megalázza magát. + Nem vagyok egy súlycsoport egy ilyen kis fruskával.
19/24 A kérdező kommentje:
18as.
Miért röhögnél rajta?
Az oké, nem élnél a lehetőséggel,de így mégis gyerekesen hangzik nekem amit írsz..
2018. nov. 27. 14:25
20/24 anonim válasza:
15 éves lányt még megszúrnék, de 10 éves már necces. 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!