Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért viselkedik így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így?

Figyelt kérdés
Van egy lány,akivel nagyon jóban vagyunk az egyetemen, tetszik is meg kedvelem is,de párkapcsolatot nem akarok tőle. Az utóbbi időben egyre erősebb volt a szikra közöttünk, de amikor úgy jobban, nyomulósabban kerestem a társaságát,akkor mindig távolságtartóvá vált. Aztán ha nem mentem oda,akkor meg ő keresett. Most már nagyon láttam rajta, h azt akarja,h mondjam ki,h mit akarok tőle,mintha zavarná a helyzet,így elárultam neki,h barátságnál többet nem tudok elképzelni vele. Azt hittem,h erre minden visszaáll a rendes kerékvágásba és újra jóban leszünk,ehhez képest azóta még távolságtartóbbá vált.
2018. nov. 25. 15:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akkor itt alapvető kommunikációs problémák vannak, úgy látszik.

Az elején lehet, hogy még nem tudta ő sem, hogy szeretne-e tőled komolyabbat, így amikor látta, hogy te nyitnál felé, akkor ő inkább bezárkózott. Aztán te sem akartál már emiatt többet tőle.

(Bár nekem itt egy kissé ellentmondásos, hogy most te akkor az elejétől fogva nem szerettél volna semmi többet barátságnál, vagy csak nálad is egy védekezési reakció volt ez arra, hogy ő nem fogadta pozitívan a nyomulásod?)

Akárhogy is, abból még sosem volt probléma, ha valaki nyíltan megmondta, hogy hányadán áll a másikkal: esetedben ne csak azt közöld vele, hogy perpill csak barátságot szeretnél, hanem azt is, hogy a későbbiekben, ha minden klappol te nyitott lennél a folytatásra is. Lehet, hogy erre már pozitív visszajelzést kapnál. Ha továbbra sem tudtok dűlőre jutni, vagy a lány bizonytalankodik, akkor meg nem tudsz mit tenni, hagyd a fenébe.

2018. nov. 25. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!