Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert viselkedik igy a csaj?
Szóval roviden annyi az egesz hogy vagy egy nő (21 eves) es 1 hetig beszelgettunk facen. Aztan talalkoztunk. Elso alkalomhoz képest eleg sokat voltunk egyutt. Nem volt se csok se semmi a reszemrol , nem nyomultam, nem akartam hogy azt hidke minnél hamarabb megakarom kapni őt. Nagyon sokat nevetett velem szinte vegig, volt hogy a nevetestol mar allni alig birt szoval tudtam hogy jol erzi velem magat. En is jol ereztem magam vele. O ezt egyebkent el is mondta nekem. Aztan rá kez napra annyival elszurtam amivel biztosan varnom kelett volna még hogy megint megkerdeztem tole hogy raer e egy talira majd. Persze azt mondta.nem tudja mert.masnap hajnalban kel es pihennie kell. Ebben tudom hogy nem hazudik mert tenyleg megy el. Ma viszont mar egesznap nem beszeltunk semmit. Csak 2 szot. Amibol lattam.hogy nem erdeklem.most.es valami baja van. Ennek mi lehet az oka? Nem ertem igazabol hogy ha jol elvoltunk egyutt akkor most mi a baja? Tippek, vagy otletek esetleg? Nem azt mondom hogy mindenkepp kell a no, mert masik mindig akad, de o azert tenyleg erdekel es szeretnem megismerni.
Egyszeruen csak még ilyen nem volt velem es furcsallom nagyon.
Semmit nem szúrtál el, nem jössz be neki.
Már mikor jönnek az ilyen lekoptatós dumákkal h nem érnek rá, nem tudják még stb már régen rossz, le akar koptatni csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!