Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a helyemben mit tanácsolnátok a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
A helyzet nagyjából az, hogy van egy srác a legjobb barátnőm életében, akit évek óta ismer és ez a srác hol feltűnik, hol eltűnik. Az évek alatt többször volt, hogy találkozgattak, de valami miatt mindig az lett a vége, hogy végül semmi nem történt köztük. A srác legutoljára 2,5-3 éve írt utoljára barátnőmnek, annak az lett a vége, hogy pár rövid, ("Szia, hogy vagy?- Köszi jól, és te? " ilyesmi kaliberű üzenetváltás után a srác nem jelentkezett többet, aztán össze is jött egy másik lánnyal. Barátnőmnek ez rosszul esett és pont ezért nem is figyelte, hogy mi lett azután a pasival és a kapcsolatával, szóval semmit sem tudunk az elmúlt időszakról. Most viszont jött a sráctól egy "szia hogy vagy" üzenet. Barátnőm nem tudja eldönteni, hogy egyáltalán válaszoljon-e, mert nem akarja, hogy esetleg megint azt kelljen átélnie, amit legutoljára, vagyis, hogy ő válaszol, a srác aztán eltűnik (és esetleg mással jön össze). Én ezt a sztorit a kezdetektől nyomon követtem, szóval már én sem tudom, hogy mit tanácsoljak neki. És itt jönnétek ti a képbe, ezért gondoltam felteszem itt ezt a kérdést, hogy nektek ismeretlenül hátha eszetekbe jut erre a helyzetre a jó megoldás.2018. nov. 20. 12:40
3/5 anonim válasza:
nézze meg, de ne írjon neki semmit.
4/5 anonim válasza:
Ne szólj bele mások életébe. Amúgy ha barátnőd írta volna azt mondanám csak friendzone szinten foglalkozzon a pasival.
5/5 anonim válasza:
Ha ilyen szinten van, hogy ezt a semmit még ragozni akarja, javaslom a tini kategóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!