Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit ennétek szívesen egy randin? (Mit főzzek a barátnőmnek? )
Hát én is annak örülnék elsősorban ami a kedvencem,DE valami különlegestől én is tuti hanyatt esnék.
Vagy például ha a pasi finom pizzát süt,mert azt sokszor a nők se tudnak.
- nincs kedvence (tudom h fura de ezt mondta)
- Valóban nem ismerem még jól - három hete jöttünk össze és nem akarom erről faggatni mert akkor elvész a meglepetés varázsa.
azért kösz h már ennyi is elég volt h normális válasz helyett belém kössetek :D
Abszolút nem tudod, hogy mit szeret vagy azért legalább van valami irányvonal? Csak mert, ha mondjuk nem is tudod, hogy mi a kedvence, még akkor is tudhatod, hogy pl. szereti az olasz/kínai/mexikói/magyaros stb. kajákat vagy szereti a tésztákat/húsokat/zöldséges ételeket stb... Vagy akár még abból is ki lehet indulni, ha tudod, hogy mit utál. Szerintem simán meg is kérdezheted tőle, hogy mit enne szívesen.
Nekem pl. a tészták (mit tudjam én pl. lasagne, bolognai, milánói, carbonara, ravioli minden ilyen sajtos, sonkás, ricottás, spenótos, paradicsomos történet), pizza, csirke és disznóhús kb. minden formában, rakott krumpli nagy kedvenceim és még sorolhatnám, csak ezzel mondjuk nem vagy kisegítve. Mindenesetre én tuti valami olyasmit választanék, amit már készítettem korábban vagy legalábbis van róla valami fogalmam, mert nem pont egy randi előtt kell kísérletezni. Illetve szerintem azért nem kell túlzásba vinni és nem tudom milyen bonyolult vagy flancos kaját csinálni, sőt szerintem akár valami bruschetta szerű dolog is működhet vagy hamburger, valami “fullosabb” szendvics is.
A pizza jó ötlet, azt mindenki szereti.
Előtte azért ilyen alap dolgokat tudj meg róla, ha valamire allergiás, diétázik, vega, vagy hasonló. Egy glutén allergiás, vegetáriánus barátnőnél hatalmas égés lenne egy sonkás pizza.
A másik kézenfekvő válasz: amit a legjobban tudsz. Elvégre lenyűgözni akarod.
Én sült sovány husinak, de jól megfűszerezve - örülnék nagyon salátával.
Görög salival, vagy cézárral, vagy ilyesmi.
Én a jó húst szeretem salátával a legjobban.
És hogy te se maradj éhen, s esetleg én is csipegessek még, egy kis sültkrumplival, ha friss nem lehet nálam mellélőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!