Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kémia az első randin: mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kémia az első randin: mennyire kell?

Figyelt kérdés
Ha valakivel nem érzitek azt az azonnali szikrát az első randin, elmentek vele újra találkozni még 1-2 alkalommal? Abban az esetben, ha hosszútávú kapcsolat a cél, és egyébként szellemileg nagyon egy hullámhosszon vagytok.
2018. nov. 20. 12:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én általában adtam esélyt második randira kémia nélkül is. De az is tény, hogy akivel igazán összepasszoltunk az ágyban, ott azt már az első találkozásoknál is érezni lehetett. (Randi se kellett hozzá, mert ha a közelemben volt, potyogtak a dolgok kifelé a kezemből, meg elbotlottam a saját lábamban. :P)

Mára már van némi tapasztalatom a párkapcsolatokban, és azt mondom, hogy nekem kell a kémia, anélkül lehet valaki nagyon közeli barát, de páromnak nem választanám.

2018. nov. 20. 14:39
 12/15 anonim ***** válasza:

Én elmennék úgy is a 2. , 3. randira hogy az elsőn nem éreztem semmi "átütőt".

Szimplán azért mert az évek alatt rájöttem hogy akár párkapcsolatokról akár teljesen más emberi kapcsolatokról van szó nem számít az első benyomás. Illetve...számíthat de mondjuk de az is csak egy pillanatnyi állapot. És egy találkozás, egy beszélgetés alapján nem lehet az embereket megítélni.

Saját tapasztalatokon keresztül jöttem rá erre.

Volt olyan még az egyetemen hogy valami programon voltam és ott elkezdtem beszélgetni egy lánnyal aki elég bunkó és flegma volt. Aztán később valami tanulnivaló kapcsán meg ő segített és utána emlekekszem hogy valami óra előtt beszélgettünk és akkor meg teljesen normális volt. Nem lettünk vilagi nagy barátnők de ez is csak egy példa hogy egy beszélgetés/találkozás/randi stb. alapján nem lehet megmondani hogy x ember milyen és nem lehet az alapján ítélkezni.

Szóval egy szó mint száz én adnék több esélyt a dolognak.

2018. nov. 20. 17:18
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is most ismerkedek és eddig két randi volt. Én pár hónapja szakítottam és megviselt a dolog. Azóta nem nyílok olyan könnyen meg senkinek, de igyekszem előre nézni. A hölgy szimpatikus, okos, szép, de egyáltalán nem érvényesülnek a szokott sztereotípiák, hogy első randin csók, stb...

Nem volt ilyen hűűű de durva kémia vagy szikra, ahogy fogalmaztak itt néhányan. De közös szimpátia annál inkább.

Volt olyan randim is, ahol a végére már egymásnak estünk, de az én koromban már nem érzem szükségét ennek. Abszolút visszavettem, lelassítottam és mindenekelőtt meg akarom ismerni Őt. Lehet, hogy még az 5. ,vagy 6. randin sem történik semmi, csak beszélgetés. Én mégsem vagyok csalódott, mert ráérek és nem sietek sehová. Valóban tartós kapcsolatot keresek és ehhez meg kell ismerni a másikat.

27/F

2018. nov. 20. 22:21
 14/15 anonim ***** válasza:

A kémia egy tudományosan bizonyított, létező dolog, amit csak azok bagatellizálnak el, akik még nem élték át. A szervezet így jelez, hogy egy genetikailag hozzánk illő, utódnemzésre potenciálisan alkalmas ellenkező nemű emberi lény sodrodott az utunkba. Rá lehet guglizni, ezerféle jelzést ad a test ilyenkor, bár a legtöbb nem tudatosul. Ilyenkor nem a másik parfümje az izgató, hanem a saját illata. (Bár lehet, hogy azt hisszük, a parfüm az ok.) Feszültté tesz a közelsége, felpörgünk, hülyeségeket beszélünk, vagy pont ellenkezőleg. Megkukulunk, és bénázunk. Kitágul a pupillánk, és nonverbálisan elkezdjük lekommunikalni a vonzalmunkat. Ez sem tudatos.

Több könyvnyi anyag van fent a neten, akit érdekel, járjon utána.

A kérdésre válaszolva, nem, nem lehet kierőszakolni. Vagy van, vagy nincs. Önmagában kevés egy hosszú, boldog kapcsolathoz, ha a lelki rész nem stimmel, de ha hiányzik, akkor biztosan jóval kisebb az esély a holtomiglan-holtodiglan együttmaradásra.

2018. nov. 21. 18:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tudom, Leiah, hogy létező jelenség, ugyanakkor azt gondolom, talán nem biztos, hogy elsőre jön, mert annyi egyéb tényező van. Izgulás, fáradtság, akármi. Volt barátommal, akivel 7 évig voltunk együtt, csak 3. randin volt csók, és csak csók után éreztem, hogy nagyon elkezdtem kívánni őt, addig nem :) Sokáig jó is volt nagyon a szex. Azzal teljesen egyetértek, hogy csak a lelki rész kevés egy kapcsolatba.
2018. nov. 21. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!