Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a szebb, dekoratívabb lányoktól jobban tartanak a férfiak? Mik a tapasztalatok?
Nokent irom ezt Neked, illetve tobb valaszadonak is.
Hidd el, nem Te vagy a “kivaltsagos” a “kulonleges” es “potolhatatlan” szepseg. Rajtad kivul meg masik 10nek is ugyanezt mondja illetve ha kicsit elgondolkozol nem egy kep alapjan lesz szerelmes sem feltekeny rad, ha tobb az “udvarlod”.
Nem tudom Ti hany evesek vagytok, vagy mennyi tapasztalatotok van de higgyetek el nem kell elszallni egy ket szep szotol amit a badoon lattok, ha eloben is igy gondolja meg tud veletek beszelgetni tobb alkalom utan is utana lehet gondolkozni hogy lehet van abban valami szavahiheto amit allit Rolatok! 😉
11es, nem ertem minek kell egyből nekiallni tyukoskodni. Szerintem egyikunk sem irta hogy el van hulve, es viragokat az oltozobe, hanem pont hogy a dolog visszassagara akarunk utalni, ami latom neked nem jott at. En lesz__rom h kinek irjak meg ugyanazt, nem az a lenyeg. Latod engem nem erdekel, miutan felhivtad ra a figyelmet, azutan sem erdekel kulonosobben h ok kiknek irogatnak meg.
Ellentetben veluk akiknek a 2. kerdese mar ez.
Ugyhogy koszonjuk, ezeket az informaciokat en eddig is tudtam, itt a lenyeget te nem erted.
Egy szép és jó nőt megszerezni, és fentartani túl nagy munka, idő, pénz. Pár menetre, vagy szexkapcsolatra jó, de hazára nem kéne.
Egy átlagos vagy csúnya lánnyal lényegesen egyszerűbb a helyzet.
Pár kedves szó, odafigyelés, és a tied. Sőt mindent megtesz, hogy vele maradj.
Nem véletlen, hogy őket preferálom jobban. ;)
Nem tartok a szép nőktől, egyszerűen csak nincs igenyem egy agyatlan libára, akit el kell tartani.
Az ilyen nőkhöz havi 1 milla feletti nettó kell minimun, s ezért cserébe csak szexet kapsz egy olyan nőtől, akinek ha megpedzed Michelangelo-t, maximum azt a választ várhatod: "Juuujj... Ő volt a kedvencem a Tini-ninja teknőcökből!"
Az ilyen nőknek IQ szintje a béka segge alatt, az elvárásai és az egoja viszont a csillagos égbe.
Aki ilyenne kezd, meg is érdemli...
Nem, egyaltalán nem igaz.
Ha valaki fél, akkor annak az oka a saját önbizalom hiánya, illetve hova pozícionálja magát.
De mindig van aki nem parázik ilyeneken, vagy csak egy próbát megér alapon bepróbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!