Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lecsúszottnak szamitok a pasik szemeben?
Figyelt kérdés
Elvalt anyakent egy kiskamasz gyerekkel , 41 evesen , kikepzessel , de sokaig voltam munka nelkul , most egy új szakmat alltam neki tanulni
Tehat anyagiak elegge nem jók
Úgy vettem észre , hogy a normálisabb pasik kihátrálnak a helyzetböl
Nem iszom . Depresszióval is kuzdöttem
Szerintem leirt ember vagyok
2018. nov. 18. 17:53
11/14 anonim válasza:
hát nyilván kihátrálnak. biztos örülnének ha egy örökké indifferens, munkanélküli nő bevágodna az életükbe és még a kölykét is vinné. ezt már eléggé elcseszted. talán majd összejön valami ha felnő a zabi és elhúz az életedből, te meg nekiállsz dolgozni a sírás helyett.
12/14 anonim válasza:
Nem tudom pl 4es válaszoló miért kapott 0%-ot,amikor teljesen értelmes választ írt. Viszont ezek a fröcsögések totál feleslegesek.
13/14 anonim válasza:
Bár csak 33éves ffi vagyok,én is csúszdára kerűltem.Nagyot akartam erre nagyot buktam. Hitelek amiket simán ki tudtam volna fizetni,csak amire felvettem a hitelt megsemmisült,plussz 500e bukás,meg még leszögeltem magam egy közepes munkahelyre. Csúszdán felfelé mászni nehéz! Én úgy gondolom még feljebb nem jutok nincs értelme a" társkereső piachoz" nagy reményeket fűzni. Igazi az lenne,ha így kellenék valakinek,aztán jól járna velem mert ha rendbe jövök minden jobb lenne neki is. De mesékből kinőttem.
14/14 A kérdező kommentje:
Nem zabi gyerek , mert a volt ferjemtöl van!
2018. nov. 19. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!