Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lecsúszottnak szamitok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lecsúszottnak szamitok a pasik szemeben?

Figyelt kérdés

Elvalt anyakent egy kiskamasz gyerekkel , 41 evesen , kikepzessel , de sokaig voltam munka nelkul , most egy új szakmat alltam neki tanulni

Tehat anyagiak elegge nem jók

Úgy vettem észre , hogy a normálisabb pasik kihátrálnak a helyzetböl

Nem iszom . Depresszióval is kuzdöttem

Szerintem leirt ember vagyok

2018. nov. 18. 17:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%

Hat.

Ez mar a ha nincs mas kategoria.

2018. nov. 18. 17:57
 2/14 anonim ***** válasza:

Volt rossz tapasztalatom, ha tartósan munkanélküli valaki, különösen mostanában, az számomra nagyon rossz jel. Mégcsak nem is a pénz miatt, hanem mert számomra folyamatos önsajnálatra, mindenki más hibáztatására utal.

Hogy depressziós voltál az csak kicsit aggasztó, ha viszont most is, az nagyon.

Leírt ember akkor leszel, ha megadat írod le.

2018. nov. 18. 18:00
 3/14 anonim ***** válasza:
90%

Milyen kiképzéssel, katonai?

Különben nem vagy leírt ember, "csak" egy újrakezdő. Volt egy életed, amit kialakítottál/tatok, most a válással mindent előlről kell kezdened. Felépítened az életed. Most ne a párkeresés legyen az első, mert még nem vagy azon a szinten. Kb. egy 17 éves lány szintjén vagy (tudom rossz hasonlat, de hátha így könnyebb megértened), aki még nem fejezte be a sulit, plusz ugye még nem dolgozik. Ebben a helyzetben nem igen tud mondjuk családot alapítani. Nem tudom érthető-e.

Építsd fel az életed, aztán a normális pasik sem fognak elkerülni.

2018. nov. 18. 18:08
 4/14 anonim ***** válasza:

A pasik se mind főnyeremény státusszal indulnak.

Szerintem számtalan férfi van aki Hozzád hasonló nehézségekkel küzdött, küzd.

Nekem pozitív,hogy tisztában vagy a nehézségeiddel, a gyenge pontokkal az életedben.

Szerintem ne add fel, ismerkedj!

2018. nov. 18. 18:20
 5/14 anonim ***** válasza:
64%

Gratulálok, hogy visszajöttél a depresszióból, és újra építed az életed!

Nem az számít, hogy épp most úgy érzed, a földre kerültél, hanem hogy fel akarsz-e állni. Fel akarsz? Nekem úgy tűnik a leírtak alapján, hogy fel. Hát akkor hol itt a hiba?

Sztem nem vagy leírt ember. Amúgy is egyvalaki írhat le téged: te saját magad. De küldhetek neked egy radírt, ha meggondoltad magad.

Amikor elkezded temetni magad, gondolj a gyerekedre: neki szüksége van rád, és egyáltalán nem mindegy, milyen példát mutatsz neki.

Kitartást!

2018. nov. 18. 18:29
 6/14 anonim ***** válasza:
19%

De 41 éves nőként már nem igazán alapíthatna családot. Max ismeretlennek való gyerekpotyogtatásról beszélhetnénk itt emberi számítás szerint.

Szerintem a depresszió sokkal riasztóbb, mint az, hogy most éppen nem dolgozol kérdező.

32/f

2018. nov. 18. 19:39
 7/14 anonim ***** válasza:
44%
Csak a depressziót ne állítsuk be úgy, mint egy olyan dolgot; amelyről a kérdező tehet.
2018. nov. 18. 19:42
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem tehet róla, csak azt mondtam nagyobb hátrány, mint a munkanélküliség. Ha nekem mondtad...

32/f

2018. nov. 18. 19:44
 9/14 anonim ***** válasza:
68%
Miért lennél leírt? A korodbeli férfiak mind tökéletesek?
2018. nov. 18. 20:03
 10/14 anonim ***** válasza:

???"Max ismeretlennek való gyerekpotyogtatásról beszélhetnénk itt emberi számítás szerint."???

Ez az emberi számítás? Ebben az esetben én másik bolygóról jöttem.

2018. nov. 18. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!