Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak le akar feküdni velem vagy van rá esély, hogy esetleg komolyan gondolja?
Kijöttem hollandiaba, regisztráltam badoora, hogy tanuljak angolul, beszélgetek egy sráccal egy ideje, sokat beszélgettünk, megkedveltem, közöltem felé hogy nem tudok jól angolul ezért félek a találkozástól, de azt mondta hogy segít nekem, türelmes és találkozni szeretne. Csak meg akar fektetni? De azt mindig hozzáteszi hogy ,,egy ital mellett". :'(
Tudom hogy a férfiak hogyan működnek, de ő külföldi. A hollandok nagyon kedves emberek. Csak ki akar használni?
Ja egyébként amikor nem válaszoltam neki 1-2 napig, folyamatosan írogatott hogy mi lesz, nem beszélünk többet?
Én 22, ő 28
Nem csúnya férfi, de nem is az ideálom, én jobb csaj vagyok (nem egoizmusból, csak tény) mint ő férfibe képek alapján.
"Tudod királyfi, nem mindenkit tudtok levarrni."
Ha elolvasod a kérdező áradozásait a srácról, és azt, hogy már előre eldöntötte, hogy "ő nem olyan", abból világosan látszik, hogy ezt a srác le fogja varrni a kérdezőt.
Biztos, hogy nem mindenkit lehet, de azért látni egy szituból, hogy ez most meg lesz e vagy sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!