Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak le akar feküdni velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak le akar feküdni velem vagy van rá esély, hogy esetleg komolyan gondolja?

Figyelt kérdés

Kijöttem hollandiaba, regisztráltam badoora, hogy tanuljak angolul, beszélgetek egy sráccal egy ideje, sokat beszélgettünk, megkedveltem, közöltem felé hogy nem tudok jól angolul ezért félek a találkozástól, de azt mondta hogy segít nekem, türelmes és találkozni szeretne. Csak meg akar fektetni? De azt mindig hozzáteszi hogy ,,egy ital mellett". :'(

Tudom hogy a férfiak hogyan működnek, de ő külföldi. A hollandok nagyon kedves emberek. Csak ki akar használni?

Ja egyébként amikor nem válaszoltam neki 1-2 napig, folyamatosan írogatott hogy mi lesz, nem beszélünk többet?

Én 22, ő 28

Nem csúnya férfi, de nem is az ideálom, én jobb csaj vagyok (nem egoizmusból, csak tény) mint ő férfibe képek alapján.

2018. nov. 17. 17:17
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%
Tudod királyfi, nem mindenkit tudtok levarrni.
2018. nov. 17. 18:41
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

A férfi az a férfi. A világon mindenütt ugyanúgy működnek, függetlenűl attól milyen nyelvet beszél.

Ha csak meg akar digni akkor mindent megtesz azért hogy megdugjon.

Ha én angolul leírom neked hogy feleségül akarlak venni akkor lefekszel velem?

2018. nov. 17. 18:42
 13/22 A kérdező kommentje:

Utolsó, a holland mentalitás másabb mint a magyar. Sokkal kedvesebbek az emberek.

Ettől függetlenül elismerem, hogy lehet hogy csak megdugni akar de egy magyar férfi sokkal türelmetlenebb.

2018. nov. 17. 19:06
 14/22 A kérdező kommentje:
Minden magyarnak ki kéne jönnie, hogy rájöjjön milyen nép vagyunk...
2018. nov. 17. 19:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Meghív egy italra beszélgetni,ismerkedni.Ezt így szokták mindenhol,mindegy melyik ország.

Amikor így találkozol valakivel az nem azt jeleni,hogy feltétlen kapcsolatotok lesz.

Az első tali után tudni fogod mit érzel.

Talán jobb is,hogy nem tudsz angolul....

2018. nov. 17. 19:09
 16/22 A kérdező kommentje:
Miért jobb?
2018. nov. 17. 19:22
 17/22 anonim ***** válasza:
66%

13

Az ismerősömet házasság igéretével csalta ki egy holland férfi. 2 évig hitegette, közben a cselédje volt és az ingyenku rvája.

Erről ennyit. És ne általánosítsunk, mert nem vagyunk egyoprmák sehol.

2018. nov. 17. 19:24
 18/22 anonim ***** válasza:
30%
Attól, hogy neked van egy idióta ismerősöd, még nem jelenti azt, hogy ilyenek a holland férfiak. Legalábbis nagyon tiltakoztok, amikor leszoljak a magyar férfiakat, hogy ne általánosítsunk.Pedig abban azért van valami, hogy jó sok megkeseredett, cinikus p.ncivadasz van köztetek.
2018. nov. 17. 19:29
 19/22 A kérdező kommentje:
Utolsóval egyetértek.
2018. nov. 17. 19:52
 20/22 anonim ***** válasza:

Én is kint elek de nem ott....a magyar lányok szépek 😀 ezt mindenki tudja.

Ezt neked kell erezned hogy mit akar szerintem te is tudod.

2018. nov. 17. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!