Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szellemi munkát végző nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szellemi munkát végző nők randiznak fizikai munkát végző férfiakkal?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy ez mennyire gyakori, például egy gyárban irodai munkát végző hölgyeknek tetszenek a gyártósoron dolgozó férfiak és randiznak is velük?

Vagy eleve van azért egy alapvető távolságtartás ilyen szempontból?

2018. nov. 15. 20:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
lehet értelmes az ember attól még. Vitába viszont nem megyek. Kiemelkedőt nem írtam . Netán 150-es iqd van ?
2018. nov. 15. 23:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Én könyvtáros N vagyok, párom autószerelő F.

Van ilyen. :)

Egyáltalán nem érdekelt a dolog, igazából tök jó így, mert más beállítottságúak vagyunk, jól kiegészítjük egymást, tudunk segíteni egymásnak.

Ugyanannyira könyvmolyok vagyunk, ugyanúgy érdekel mindkettőnket lényegében minden. Párom töltött némi minőségi időt kerekesszékben még kiscsikó korában, akkor megszokta, hogy elfoglalja magát órákra úgy, hogy meg se mozdul - erre pedig az olvasás bizonyult a legjobbnak, azóta is lelkesen gyakorolja ezt a hobbiját.

"Hivatalos" IQ-tesztet egyikünk se csináltatott, online szórakoztunk már párral, azokon nagyjából hasonló eredmény jött ki. :D (Gondoltam, megemlítem, valaki emlegette az IQ-t a válaszolók között :D )

Nem tudom, hogy ez számít-e, de nekem a szüleim se diplomások, mégis értelmes, művelt, intelligens emberek, elképzelhető, hogy ezért nem volt bennem soha előítélet, nem gondolom butábbnak azokat, akiknek nincs diplomájuk.

Most ha egyszer valaki autókat szeretne szerelni, de történetesen nem egyetemi képzés az autószerelő, akkor mit csináljon? :))

2018. nov. 16. 08:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Prolikkal nem állok össze.. :) 23N
2018. nov. 17. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!