Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg vannak olyan nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg vannak olyan nők, akik a férfiakkal csak randiznak?

Figyelt kérdés

Elvárják, hogy te fizesd a számlát (az ő részüket is)

... de a randi után, se szó, se beszéd, egyszerűen csak otthagyják és folytatják a következő áldozattal.

#randi #nő #áldozat #Randizó_nők
2016. máj. 31. 12:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Persze hogy vannak
2016. máj. 31. 12:18
 2/15 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom, de ha vannak, elég nagy ostobaság részükről... egy kávé, üdítő, de még egy vacsora sem ér annyit, hogy egy számomra unalmas ember társaságában töltsek el több órát.
2016. máj. 31. 12:20
 3/15 anonim ***** válasza:
65%
Igen, van ilyen. De mi ezen a meglepő??? A számlát általában a pasi akarja fizetni, hogy megmutathassa, mekkora nagy lovag ő. Az, hogy ő ezt úgy értelmezi, hogy ezért neki cserébe már szex is jár, ne haragudj már, de a férfi butasága... azért ez nem így működik. A randi többek közt arra szolgál, hogy ki lehessen szűrni, mennyire jövünk be egymásnak, mennyiben közös/különböző az értékrendünk, jövőképünk, satöbbi-satöbbi-satöbbi. Hogy kicsit közelebbről megismerjük a másikat. Ha az egyik félnek nem tetszik amit lát, minden joga megvan ahhoz, hogy lelépjen, és ne folytassa tovább a kapcsolatot. Én kérek elnézést, hogy ez a fél nem csak a férfi, hanem a nő is lehet...
2016. máj. 31. 12:26
 4/15 anonim ***** válasza:
22%
vannak dögivel az egyik haverom 30 ezret "randizott" el így éppen ezért az első randin pár száz forintot költök csak majd ha ki mondjuk hogy 1 pár vagyunk akkor már mehetünk drágább helyre
2016. máj. 31. 12:33
 5/15 anonim ***** válasza:
52%

# 3: Ezen jót röhögtem. :)

Egyébként visszagondolva társkeresős időszakomra, volt olyan, hogy randiztam egy férfival, aki egyébként meg is hívott, és részemről - bár nem volt szerelem első látásra - benne lettem volna további ismerkedésben, de a férfi volt az, aki azt mondta, hogy ő másmilyen stílusú nőt keres. Kíváncsi lennék, hogy az ilyesmit hogyan értelmezi a kérdésfeltevő (és a hasonló gondolkodású férfiak). Mert igen, van olyan, hogy a nőt "utasítják el" a randi végén. Ahogy a hármas írta: a randi arra szolgál, hogy kipuhatoljuk, hogy a másik milyen, megfelel-e az elképzeléseinknek, egyik fél részéről sem jár kötelezettséggel.

Még egy eszembe jutott. Egy másik férfival randiztam, ő ebédelni vitt. Sokat, tényleg órákat beszélgettünk, főleg mivel az aznapra tervezett későbbi programomat váratlanul lefújták. Mivel sokáig voltunk, elég vaskos lett a végén a számla, felajánlottam, hogy állom a részem, a pasi nem hagyta. Utána egyértelműsítette, hogy el tudna velem képzelni folytatást, mert nagyon jól érezte magát a társaságomban. Ehhez képest még kb. kétszer keresett, amire mindig reagáltam, de újabb találkozót nem vetett fel, és idővel eltűnt. Utólag úgy látom, hogy neki leginkább arra volt szüksége, hogy valaki meghallgassa, és ezért neki megérte, hogy meghívott (arányaiban olcsóbb voltam, mint egy pszichológus :) ).

2016. máj. 31. 12:35
 6/15 A kérdező kommentje:

# 3:

nem arról van szó, hogy nem tetszik neki, vagy egymásnak, hanem a nő csak kihasználja a pasikat, ezért is írtam a kérdésemben a "következő áldozatot".

2016. máj. 31. 12:39
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

Barom!

Itt most nem erről van szó, hanem arról aki erre rendkedik be. Hétfő Pisti, kedden Sanyi, szerdán Jácint... És minden nap potya ebéd/vacsora és kávé.

2016. máj. 31. 13:00
 8/15 anonim ***** válasza:
Én soha életemben nem csináltam ilyet. Csak azzal mentem el randizni, aki tetszett, szimpatikusnak tűnt, és szerettem volna jobban megismerni. A végkimenetel aztán persze mindig más volt, hogy a pasi eltűnt utána, és nem hívott többet, volt, hogy nekem nem jött be annyira még sem a másik, olyan is volt, hogy barátok lettünk inkább. A számlát pedig mindig kifizették nekem automatikusan, egyik srác sem hagyta, hogy fizessek, még akkor sem, amikor nagyon drága étterembe mentünk. Pedig én nem vártam volna el tőlük.
2016. máj. 31. 13:05
 9/15 anonim ***** válasza:

Tudom genyaság de én tuti felső határt húztam volna, igaz nem kimondva, de ha nagyon látszik a potyázás a nő részéről akkor felezés. Ha nem akkor fizetek én.

2016. máj. 31. 13:07
 10/15 anonim ***** válasza:
9: Nekem egy sima séta a parkban is megfelel, ők hívtak meg enni-inni.
2016. máj. 31. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!