Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg vannak olyan nők, akik a férfiakkal csak randiznak?
Elvárják, hogy te fizesd a számlát (az ő részüket is)
... de a randi után, se szó, se beszéd, egyszerűen csak otthagyják és folytatják a következő áldozattal.

<< A randi többek közt arra szolgál, hogy ki lehessen szűrni, mennyire jövünk be egymásnak, >>
Csakhogy a pasi sem egy ingyenes vacsi-automata, és az ügy ugyebár kétirányú.
A randi többek közt arra IS szolgál, hogy ki lehessen szűrni, melyik nő csak lehúzós kamus, akivel úgyse lesz több, mint a vacsi, amit persze elvár hogy én fizessem ki, csak azon az alapon, hogy ő a nő, és neki az jár, mert ilyenkor bezzeg nem akar egyenjogú lenni. Aztán meg csodálkozik, hogy partnerként nem veszik komolyan.

# 14: Olvasd már el a példákat, amiket írtam.
Engem úgy hívtak meg, hogy a pasi nem akart folytatást, vagy szóban akart, de nem tett érte. Kávézni, iszogatni, ebédelni, vacsorázni, sokszor több tízezres számlákat hagyva, úgy, hogy minden esetben felajánlottam, hogy fizetem a részem, de nem fogadták el. Akkor sem, amikor a férfi már a fizetéskor tudta, hogy nem akar többet, és akkor sem, amikor talán akart volna, de nem tett lépéseket ez ügyben (pedig kapott biztatást).
És nem arról van szó, hogy azonnal ágyba akart volna vinni, mert erre még csak utalás sem történt, ezek mind puhatolózós, ismerkedős randik voltak. Jó, lehet, hogy a pasi fejében az járt, hogy hátha én kezdeményezek és felhívom magamhoz, de ezt semmilyen módon nem kommunikálta.
Szóval lehet lehúzós csajokról fröcsögni, de ha valaki nem lehúzós, azt is "alanyi jogon" meghívják a férfiak.
Azt kellene felfogni, hogy ha 10-ből 9 férfi képes meghívni minden hátsó szándék nélkül egy nőt, akkor a 10. nagyon nem lesz szimpatikus (a többiekkel összevetve), ha ő nem képes meghívni, vagy a meghívásért cserébe elvárásai vannak. Tetszik, nem tetszik, ilyen az élet, ez a piaci verseny szabálya: jobbnak kell lenni, mint mások, vagy legalábbis ugyanolyan jónak. Ha nem tetszik, akkor szidjátok azt a 9 férfit, aki meghív és "elkényezteti" a nőket ezen a téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!