Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kellene ismerkednem?
Sziasztok!
Szóval 22 éves fiú vagyok, hol tudnék ismerkedni?
Nem tartom magam egy csúnya embernek és önbizalmammal sincs semmi gond szerintem. Viszont nem tudom, hogy hol kellene ismerkednem, hogy jóformán nincs sok időm.
Sok órám van suliban és utána hazaérek koliba, tanulnom kell, majd este megyek konditeremben, mégis így hogy tudok vagy hol tudnék ismerkedni?
Ez teljesen független ettől. Akkor sem fogja tudni, mivel erre nincs alkalmas hely. A szerencsén múlik minden. Ha szerencséje lesz jól járt, a nem így járt.
Kicsit fatalista, de sajnos így van.
#2 Aki "alkalmas" az ismerkedesre es erett hozza, az tudni fogja amit mondasz, hogy nincs alkalmas hely. Vagyis gyakorlatilag barhol lehet, ha szerencses es a korulmenyek ugy hozzak.
A kerdezo azt is irta, hogy joforman nincs ideje se. Akkor meg mirol beszelunk egyaltalan?
Ezaz, hogy a körülmények... Lehetsz akármilyen jó, ha minden nő kapcsolatban van akivel találkozol... Vagy épp nagyon nem vagy a zsánere, vagy bármi más.
Ezért mondom a szerencsét, arra nagy szükség van te pedig max a szerencse esélyét növelheted.
Itt pl. próbálkozhatnál, még a legmenőbb is kudarccal távozna onnan ahol mindenki kapcsolatban van már. És nem kis falu vagy tanyavilág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!